search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 11:43
MENU CLOSE

Σασμός: Ο Στέλιος Μάινας «εισβάλλει» στη σειρά – Πόνος, εκδίκηση και θάνατος στα νέα επεισόδια (Video)

24.08.2022 10:38
mainas-sasmos-new

Η σειρά που την περασμένη χρονιά καθήλωσε το κοινό επιστρέφει με νέα επεισόδια τη νέα σεζόν. Ο Σασμός επανέρχεται στους δέκτες μας από τη συχνότητα του Alpha με σκηνές που πρόκειται να συγκλονίσουν.

Οι πρωταγωνιστές έρχονται αντιμέτωποι με τις εξελίξεις αλλά και τα συναισθήματά τους, ενώ μία επιστροφή θέτει νέα δεδομένα, γκρεμίζοντας τις όποιες σταθερές.

Ο Στέλιος Μάινας αποτελεί μια από τις νέες προσθήκες στη δημοφιλή σειρά με τον σασμό να αργεί ργεί πολύ και τη θέση του να παίρνει ο πόνος, η εκδίκηση και ο θάνατος.

Ο Στέλιος Μάινας θα είναι ο Παύλος Βρουλάκης, ο πρώτος ξάδελφος του Μάρκου Βρουλάκη. Σύμφωνα με το MYtv, πρόκειται για έναν άνθρωπο κλειστό με δυναμικό χαρακτήρα.

Ο Παύλος είχε παντρευτεί την Αιμιλία (Γιώτα Φέστα) με την οποία είχε αποκτήσει ένα αγοράκι, το οποίο πνίγηκε μικρό. Αυτό το τραγικό γεγονός χώρισε τον Παύλο από τη γυναίκα του, παρ’ όλο που είχαν μεγάλη αγάπη μεταξύ τους. Εκείνη δεν μπόρεσε να διαχειριστεί τον θάνατο του παιδιού της και τον κατηγόρησε κάποια στιγμή για ό,τι συνέβη.

Λίγα χρόνια μετά ο Βασίλης Σταματάκης σκότωσε τον Μάρκο. Αυτό ήταν ένα δεύτερο μεγάλο χτύπημα για τον Παύλο. Ο Ασκός του Αιόλου άνοιξε και η βεντέτα συνεχίστηκε μέχρι τη στιγμή που όλοι έμαθαν πως ο Παύλος πνίγηκε στη θάλασσα.

Είκοσι χρόνια μετά επιστρέφει σε μια τραγική στιγμή για την οικογένεια Βρουλάκη και διψά να εκδικηθεί τους Σταματάκηδες, καθώς εξαιτίας τους η οικογένειά του θρηνεί ακόμη ένα μέλος, τον Άγγελο. Η παρουσία του χαροποιεί την γιαγιά Ειρήνη και τη Μαρίνα, αλλά τρομοκρατεί την Καλλιόπη.

Ο παπα-Μιχάλης θα προσπαθήσει να τον πείσει να φύγει ξανά, αλλά ο Παύλος που θα έχει μια άγρια σύγκρουση με τον Μαθιό, δείχνει έτοιμος για όλα…

Διαβάστε επίσης:

Το «κόλλημα» με τις ειδήσεις αυξάνει τα προβλήματα υγείας

Η ρωσική εισβολή στην Ουκρανία με τα μάτια των ανταποκριτών της ΕΡΤ

Η ελληνική μυθολογία έρχεται στο Netflix

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 11:42