search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 01:02
MENU CLOSE

Θεσσαλονίκη: Τετράωρη στάση εργασίας στον ΟΑΣΘ – Με προσωπικό ασφαλείας τα λεωφορεία

25.08.2022 08:27
5137058

Σε τετράωρη στάση εργασίας προχωρούν σήμερα, από τις 11 το πρωί, οι εργαζόμενοι στον Οργανισμό Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης, διεκδικώντας να υπογραφεί άμεσα η νέα Συλλογική Σύμβαση Εργασίας τους, όπως γνωστοποιεί σε σημερινή ανακοίνωση το συνδικάτο τους.

«Εξαντλείται πλέον και το καλοκαίρι αλλά οι υποσχέσεις και δεσμεύσεις για εξεύρεση λύσεων παραμένουν στις γραφειοκρατικές καλένδες των υπουργείων», αναφέρεται στην ανακοίνωση των εργαζομένων του ΟΑΣΘ.

Μεταξύ άλλων, οι εργαζόμενοι στον οργανισμό υπογραμμίζουν ότι «ομόφωνη απόφαση των εργαζομένων του οργανισμού, είναι η κλιμάκωση των κινητοποιήσεων πάσης μορφής, από τις αρχές Σεπτεμβρίου».

Πάντως, όπως γνωστοποιεί με ανακοίνωσή του ο ΟΑΣΘ, στη διάρκεια της κινητοποίησης των εργαζομένων του οργανισμού, θα κυκλοφορούν 50 λεωφορεία με το προσωπικό ασφαλείας που διετέθη, ενώ κανονικά θα λειτουργήσει και η υπηρεσία δωρεάν μετακίνησης των ατόμων με αναπηρίες.

Διαβάστε επίσης

Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: Στο Θριάσιο εκτάκτως τη νύχτα η Ρούλα Πισπιρίγκου

Καταιγίδες και σήμερα – Μήνυμα από το 112 σε βόρεια και κεντρική Ελλάδα

Τραγωδία στο Ρέθυμνο: Κατέρρευσε σπίτι, νεκρή 77χρονη

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 01:00