search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 20:38
MENU CLOSE

Αλεποχώρι: Δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος του 70χρονου που πυροβόλησε ανήλικους

26.08.2022 15:34
alepoxori-34-new

Το κακούργημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας κατά συρροή αποδίδει ο Εισαγγελέας με την δίωξη που άσκησε, σε βάρος του 70χρονου άνδρα που πυροβόλησε τα ξημερώματα παρέα ανηλίκων που είχαν εισέλθει στην αυλή του σπιτιού του στο Αλεποχώρι, τραυματίζοντας δύο από αυτούς.

Ο 70χρονος οδηγήθηκε αργά το μεσημέρι στον Εισαγγελέα ενώ μετά την άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος του παραπέμφθηκε σε ανακριτή.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της δικογραφίας, ο κατηγορούμενος πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο προς το μέρος τεσσάρων ατόμων που είδε στον αύλειο χώρο του σπιτιού του, νομίζοντας, όπως φέρεται να ισχυρίζεται, ότι επρόκειτο για κλέφτες. Οι σφαίρες του 70χρονου τραυμάτισαν έναν 14χρονο και έναν 16χρονο οι οποίοι ήταν εκεί με άλλα δύο ανήλικα αγόρια.

Τα δύο παιδιά που επλήγησαν από τις σφαίρες του κατηγορούμενου νοσηλεύονται εκτός κινδύνου.

«Με ενοχλούσαν»

Σύμφωνα με το protothema.gr, στην αρχική του κατάθεση ο 70χρονος υποστήριξε πως τα παιδιά που βρέθηκαν στον χώρο του ήταν πάνω από τέσσερα, ενώ και ο ισχυρισμός του πως είχαν πρόθεση να κλέψουν δεν έπεισε τους αστυνομικούς.

Παράλληλα, ανέφερε πως δεν είχε ανθρωποκτόνο πρόθεση, καθώς χρησιμοποίησε φυσίγγια μικρής ισχύος. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Το μεσημέρι της Παρασκευής (26/8) ο 70χρονος πέρασε το κατώφλι της Ευελπίδων και ο εισαγγελέας αναμένεται να αποφασίσει αν θα αναβαθμίσει την κατηγορία σε βάρος του.

O 70χρονος από την πλευρά του, έχει καταθέσει μήνυση σε βάρος των παιδιών, ενώ ανέφερε πως τον ενοχλούσαν στο παρελθόν, χωρίς όμως η αστυνομία να έχει βρει σχετική καταγγελία στο αρχείο της.

Διαβάστε επίσης:

Τραγωδία στη Μεσσηνία: Αυτοκίνητο παρέσυρε και σκότωσε 61χρονο εργάτη

Πολεμικό Ναυτικό: Πυκνό μυστήριο καλύπτει τον ξαφνικό θάνατο της 19χρονης Θάλειας

Μετρό: Έτοιμος για το ταξίδι στην Αθήνα ο μετροπόντικας για τη νέα Γραμμή 4 (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 20:38