search
ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 11:04
MENU CLOSE

Επιμένουν στην «Εκκλησία» των… εξορκισμών: «Δεν σταματάμε για κανένα λόγο»

29.08.2022 18:27
eksorkistes-thesaloniki-1-new

Θα συνεχίσει να λειτουργεί η αποκαλούμενη «Εκκλησία των Εθνών», σύμφωνα με τον επικεφαλής της, παρά το γεγονός πως ο ίδιος συνελήφθη και η Αστυνομία σφράγισε τον χώρο που γίνονταν οι «εξορκισμοί» και τα δήθεν «θαύματα» στη Θεσσαλονίκη.

Ο επικεφαλής της «Εκκλησίας των Εθνών» και ο στενός του συνεργάτης, συνελήφθησαν το μεσημέρι του Σαββάτου, έπειτα από έλεγχο της αστυνομίας, καθώς διαπιστώθηκε ότι ο χώρος λατρείας λειτουργούσε χωρίς την απαιτούμενη άδεια.

Ο Χάρης Τσακωνίδης, αφού αφέθηκε ελεύθερος με τη δίκη να πηγαίνει για τον Νοέμβριο, μίλησε στο Mega και τόνισε ότι η «Εκκλησία των Εθνών» θα συνεχίσει κανονικά το έργο της ενώ αναφέρθηκε και σε μία περασμένη του συνέντευξη στην εκπομπή.

Συγκεκριμένα, σε ερώτηση για τη δίκη που θα γίνει τον Νοέμβριο, είπε: «Ναι. Όπως το είπαν στις ειδήσεις. Λυπάμαι πολύ που δεν δείξατε τίποτα από όλα αυτά που συζητήσαμε. Το μόνο πράγμα που σας ενδιέφερε ήταν τα χρήματα και οι δωρεές, άρα δεν έχω κάτι άλλο να πω μαζί σας».

«Δεν χρειάζεται να περάσετε (σ.σ. μήνυμα). Ξέρετε εσείς τι θα περάσετε πολύ καλά. Θα συνεχίσει κανονικά η ”εκκλησία”, δεν μπορεί να σταματήσει για κανένα λόγο. Θα συνεχίσουμε να κάνουμε το έργο του Κυρίου όπως το κάναμε τα τελευταία 7 χρόνια στην Ελλάδα. Το καλό δεν είναι αρκετό, γιατί το καλύτερο έρχεται», πρόσθεσε.

Διαβάστε επίσης:

Δολοφονία στην Κυψέλη: Με πολλαπλά τραύματα από μαχαίρι το θύμα, πώς εντοπίστηκε ο δράστης

Κακοποίηση γαϊδάρου στη Ζίτσα: Παύεται από τα καθήκοντα ο αντιδήμαρχος μετά τον σάλο

ΑΔΑΕ: Διεξαγωγή ελέγχων σε ΕΥΠ και ΕΛΑΣ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 11:02