search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 13:58
MENU CLOSE

Κυψέλη: «Μου χρώσταγε λεφτά, μου φώναξε και τη χτύπησα» – Τι είπε στους αστυνομικούς ο δράστης

29.08.2022 10:24
astynomia_new

«Μου χρώσταγε λεφτά, μου φώναξε και τη χτύπησα», είπε στους αστυνομικούς ο δράστης, για τη δολοφονία της 36χρονης συζύγου του φίλου του, στη μέση της οδού Τενέδου στην Κυψέλη.

Ο άνδρας από το Μπαγκλαντές, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες ομολογήσε το έγκλημα, είναι κρατούμενος στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών.

«Η γυναίκα αυτή μου χρώσταγε λεφτά. Τη φώναξα κάτω από το σπίτι της για να συζητήσουμε. Όταν κατέβηκε της ζήτησα τα λεφτά. Εκείνη δεν μου τα έδινε και άρχισε να φωνάζει. Τότε ήταν που τη χτύπησα», περιέγραψε στους αστυνομικούς ο δράστης.

Την Αστυνομία ειδοποίησε ο σύζυγος της 36χρονης, ο οποίος έδωσε και χρήσιμα στοιχεία για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη.

Όσον αφορά την άτυχη γυναίκα, διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός», αλλά είχε ήδη εκπνεύσει λόγω της ακατάσχετης αιμορραγίας.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι βρέθηκε το μαχαίρι του εγκλήματος, για το οποίο ο άνδρας από το Μπαγκλαντές φέρεται να είπε ότι το είχε αγοράσει από κατάστημα.

Διαβάστε επίσης:

Λάρισα: Απίστευτη ιστορία γραφειοκρατίας – «Το νοσοκομείο δεν μας δίνει το μωρό μας», καταγγέλλει πατέρας (Video)

Ιωάννινα: «Ο γάιδαρος είχε δεχθεί επίθεση από λύκο» λέει ο δικηγόρος του αντιδημάρχου Ζίτσας (video)

Καιρός σήμερα: Ανεβαίνει κι άλλο η θερμοκρασία – Πού αναμένονται βροχές και καταιγίδες (Videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 13:52