search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 22:04
MENU CLOSE

Σπύρος Παπαδόπουλος: Αυτός είναι ο λόγος που σταμάτησε την εκπομπή «Στην υγειά μας» (Video)

30.08.2022 08:56
spyros-papadopoylos_new

Στο  τέλος της εκπομπής «Στην Υγειά μας» ύστερα από 17 χρόνια αναφέρθηκε ο Σπύρος Παπαδόπουλος, αποκαλύπτοντας τον στόχο που ήθελε να πετύχει με το εν λόγω πρόγραμμα που το κοινό αγάπησε.

Καλεσμένος στο «Στούντιο 4», ο ηθοποιός και παρουσιαστής τόνισε ότι ο λόγος που σταμάτησε την εκπομπή ήταν επειδή ένιωσε ότι ο κύκλος έκλεισε, ενώ παραδέχτηκε ότι από κάποιο σημείο και μετά ο ίδιος είχε χάσει τον έλεγχο.

«Με φώναξαν εδώ στην ΕΡΤ για την εκπομπή κι είπα ότι εγώ μόνο το ελληνικό τραγούδι ξέρω καλά, το λίγο πριν και μετά από εμένα. Μου είπαν να προχωρήσω κι όταν μου είπαν για δεύτερη χρονιά, τους απάντησα που να βρω τόσες ιδέες… Σε κάποιους ανθρώπους έπαιρνα εγώ ο ίδιος τηλέφωνο για να τους τιμήσω. Το είχα ξεκαθαρίσει ότι δεν κάνω κάποια μουσικολογική εκπομπή, δεν με αφορά. Ήθελα να θυμίζω στα νέα παιδιά το ελληνικό τραγούδι. Μια κοπέλα 22 χρονών μου είπε για το Μάνο Χατζηδάκι, αν είναι σκηνοθέτης», είπε και πρόσθεσε:

«Κάποια πράγματα ξέφευγαν και μέχρι ένα σημείο κουράστηκα. Ένιωσα μέσα μου ότι έκλεισε ο κύκλος, 17 χρόνια. Από ένα σημείο και μετά δεν το ήλεγχα, είχε ξεφύγει από τα χέρια μου. Έλεγα να σταματήσω και μου έλεγαν είσαι τρελός και τι θα κάνουμε εμείς; Και τώρα ακόμα ο κόσμος. Θα χάνουμε τα Σάββατά μας»

Διαβάστε επίσης:

Ύμνος στα παραδοσιακά τυριά της Τήνου

Τζένιφερ Άνιστον και Τζον Χαμ, το νέο ζευγάρι του Χόλιγουντ

Σασμός: Επιστροφή στα γυρίσματα για την Μαρία Πρωτόπαππα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 22:02