search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 09:02
MENU CLOSE

«Βροχή» τα καλάθια σε ΕΡΤ1 και ΕΡΤ3- Αύριο αρχίζει το Eurobasket

31.08.2022 10:33
eurobasket new

Θα γίνει των Αντετοκούνμπο… Εντάξει όχι μόνον εκείνων. Η αφρόκρεμα του ευρωπαϊκού μπάσκετ με εσάνσς ΝΒΑ θα περνά σε καθημερινή βάση από το καθιστικό σας μέσα από τις συχνότητες των κρατικών καναλιών της ΕΡΤ.

Η αυλαία της μεγάλης αυτής διοργάνωσης θα «σηκωθεί» αύριο, επισήμως στις 14.30 με την απευθείας μετάδοση του αγώνα Ισπανίας- Βουλγαρίας και θα «κατέβει» στις 18 Σεπτεμβρίου με τον τελικό που θα πραγματοποιηθεί στις 21.30.

Στο μεταξύ από τα κρατικά κανάλια θα μεταδίδονται συνολικά έξι με οκτώ αγώνες καθημερινά, σχεδόν όλοι σε απευθείας μετάδοση, και τις νύχτες σε επανάληψη οι αγώνες της εθνικής ομάδας μπάσκετ στις αντίστοιχες ημέρες που έχουν προηγηθεί ή άλλος σημαντικός αγώνας της ίδιας ημέρας στην περίπτωση που δεν έχει ματς η εθνική Ελλάδας.

Οι αναμετρήσεις  θα μεταδοθούν τηλεοπτικά από την ΕΡΤ1, την ΕΡΤ3 και το ERTSPORT (ψηφιακό κανάλι που μεταδίδεται στο ERTFLIX) και ραδιοφωνικά από την ΕΡΑ ΣΠΟΡ.

Το πρόγραμμα

Και εκπομπές

Η δημοσιογραφική αποστολή της ΕΡΤ σε Μιλάνο και Βερολίνο αποτελείται από τους Δημήτρη Χατζηγεωργίου, Βαγγέλη Ιωάννου, Κώστα Χαλβατσιώτη και Γιάννη Νάτου, οι οποίοι θα περιγράφουν τους αγώνες για την τηλεόραση και το ραδιόφωνο, ενώ θα μεταφέρουν όλο το ρεπορτάζ και τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών.

Παράλληλα, καθημερινά, αμέσως μετά το τέλος της βραδινής αναμέτρησης έχει προγραμματιστεί η αθλητική εκπομπή «EΥΡΩΜΠΑΣΚΕΤ 2022» με τον Αντώνη Καλκαβούρα για την ανασκόπηση της ημέρας. 

Με απευθείας συνδέσεις οι απεσταλμένοι της ΕΡΤ θα δίνουν το στίγμα της αγωνιστικής δράσης με όλα τα νέα από τους αγώνες, με ρεπορτάζ, συνεντεύξεις και παρασκήνιο.

Διαβάστε επίσης

EΡT 2: Ντοκιμαντέρ για την λαίδη Νταϊάνα, την «πριγκίπισσα που άλλαξε τον κόσμο» (Photo/Video)

Σε αντίστροφη μέτρηση η εκπομπή του NaftemporikiTV – Πρεμιέρα από τη ΔΕΘ

Συνέντευξη Ανδρουλάκη στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 09:00