search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 16:21
MENU CLOSE

Οι υποκλοπές σε δόσεις, η κυρία Βρεττού της Attica με τα 350.000 ευρώ και η Αχάριστη(στία) στον Στουρνάρα

05.09.2022 07:30
Τουρκία: Έρευνα για τα δημοσιεύματα περί γερμανικής κατασκοπείας - Media

Καλημέρα και καλή σεζόν. Αυτό δεν λένε στα πρωινάδικα σε άψογα ελληνικά; Έτσι ξεκινάμε και εμείς τη δική μας πρωινή στήλη.

-Μετά απο διακοπή(ες) ορισμένων ημερών, είμαστε εδώ για να σας ενημερώνουμε για τα… απόκρυφα της εξουσίας και -κυρίως- για τα πολιτικά παρασκήνια που καθορίζουν ατζέντες,τα συμβαίνοντα στα μίντια και ό,τι άλλο τρέχει στη γύρα.

Για τις υποκλοπές και ειδικά για τις ακροάσεις στον Νίκο Ανδρουλάκη τα ξέρετε,τα διαβάσατε, τα ακούσατε. Αν βγάλετε στο τέλος συμπέρασμα,γράψτε μου να το… γράψω και εγώ!

-Συν, πλην, ένα μπορεί να πει κανείς με σιγουριά. Όσοι το σκέφτηκαν, το οργάνωσαν, νομότυπα, παράνομα, το κάλυψαν κλπ, έκαναν μέγιστη πολιτική ανοησία και θα πληρωθεί με… δόσεις. Τα υπόλοιπα στην πορεία. Μην περιμένετε και πολλά.

-Το θέμα, εκτός απο παραιτήσεις και πολιτικές κόντρες, θα έχει και μια ακόμα επίπτωση για την κυβέρνηση στην πορεία προς τις κάλπες. Όλα δείχνουν οτι ο πρωην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, δεν θα είναι υποψήφιος στις εκλογές και αυτό, καλό δεν το λες για την ΝΔ.

-Τεμενάδες έχουν κάνει οι συνάδελφοι στις οικονομικές στήλες στην κυρία Ελένη Βρεττού που ανέλαβε CEO στην Attica Bank. Πότε πρόλαβε να γίνει κορυφαία τραπεζίτης και μάνατζερ; Υπήρξε δεξί χέρι του Μπερνάνκι ή αριστερό του Ντράγκι;

-Εγραψε και ενα σημειωμα στο Fb της και αφου ευχαρίστησε, οικογένεια, συγγενείς, και μέντορες, ξέχασε να ευχαριστήσει τον Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννη Στουρνάρα, που έδωσε το οκ για τον διορισμό της! Αυτό θα πει έπαρση απο το πουθενά. Πως το έλεγε ο Τσιτσάνης:

«Αχάριστη δεν πόνεσες για μένα
Κι αυτό το βρίσκω να ναι άδικο
».

Α, η κυρία CEO ξέχασε να αναφερθεί και στον υψηλό μισθό της,αλλά αυτά είναι ψιλά γράμματα. Κάτι… ψιλά είναι, γύρω στις 350 χιλ. τον χρόνο!

Διαβάστε επίσης:

Ο ανασχηματισμός, η ημερομηνία για κάλπες και ο εκλογικός νόμος

Η «ζαριά» Μητσοτάκη και οι αναλυτές των εκλογών που φόρεσαν… σωσίβιο

Το στοίχημα των εκλογών και οι υποψηφιότητες Κ. Καραμανλή και Ευ. Βενιζέλου

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 16:21