search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 05:51
MENU CLOSE

Ρόδος: Δολοφονία ήταν τελικά η εξαφάνιση του εργολάβου οικοδομών – Ξενοδόχος ομολόγησε ότι τον σκότωσε (Video)

06.09.2022 09:45
ergolavos new

Εκπληκτη και σοκαρισμένη η κοινωνία στη Ρόδο από το γεγονός ότι ο άτυχος εργολάβος οικοδομών που είχε εξαφανιστεί τελικά δολοφονήθηκε.

Και μάλιστα δολοφονήθηκε απο ξενοδόχο ο οποίος του χρωστούσε χρήματα. Ο εργολάβος τα απαίτησε, είχε ζητήσει να συναντηθούν για να του τα δώσει και ο ξενοδόχος τον δολοφόνησε και φρόντισε να εξαφανίσει τα ίχνη του.

Ο δολοφόνος ομολόγησε τελικά και αποκάλυψε που άφησε τη σορό του θύματος.

Εξαντλητική προανάκριση

Μετά από εξαντλητική προανάκριση που διεξήχθη το βράδυ της Δευτέρας 5 Σεπτεμβρίου, κατόπιν προσαγωγής ενός ξενοδόχου της δημοτικής ενότητας της Καλλιθέας με τον οποίο είχε ραντεβού ο 46χρονος εργολάβος οικοδομών τη μέρα που χάθηκαν τα ίχνη του, προκειμένου να του δώσει οφειλόμενα στο πλαίσιο συμφωνίας που είχαν συνάψει, ομολόγησε ότι τον σκότωσε!

Το άψυχο σώμα του 46χρονου του Τζάνη Τοπάλυεντοπίστηκε και ήδη σχηματίζεται δικογραφία που θα υποβληθεί εντός της ημέρας ενώπιον του Εισαγγελέα Υπηρεσίας για τα περαιτέρω.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αφού τέθηκαν επί τάπητος όλα τα δεδομένα που είχαν προκύψει από καταθέσεις, έλεγχο μαγνητοσκοπήσεων από κάμερες παρακολούθησης καταστημάτων και την σήμανση, χθες το απόγευμα έγινε η πρώτη προσαγωγή ατόμου προκειμένου να αναζητηθούν απαντήσεις για τα ερωτήματα που υπήρχαν.

Σύμφωνα με την dimokratiki.gr, ο 46χρονος είχε ανοιχτούς λογαριασμούς και προσπαθούσε να εισπράξει τα οφειλόμενα από διάφορους επιχειρηματίες και το γεγονός ότι ενημερώθηκαν οι Αρχές πως δεν ανταποκρίθηκε σε ραντεβού που είχε το πρωί της Δευτέρας με ξενοδόχο ο οποίος επρόκειτο να του καταβάλει 30.000 ευρώ για εργασίες που είχε κάνει, ενίσχυσε τις ενδείξεις ότι πράγματι εξαφανίστηκε από το βράδυ της Κυριακής.

Τα ψέμματα για την ακύρωση του ραντεβού

Το βράδυ της Κυριακής και ώρα 23.00 περίπου είχε ραντεβού με έτερο ξενοδόχο με τον οποίο είχαν έλθει σε συμφωνία παρουσία δικηγόρου για την καταβολή οφειλών από άλλο έργο. Σε κατάθεση που είχε δώσει ενημέρωσε τις αρχές ότι τελικά το ραντεβού τους είχε ακυρωθεί. 

Στην πορεία τον ερευνών προέκυψαν στοιχεία κυρίως από κάμερες που τον τοποθετούν σε σημείο δίπλα στην ξενοδοχειακή μονάδα.

Ο συγκεκριμένος επρόκειτο να καταθέσει σχετικά το Σάββατο αλλά δεν εμφανίστηκε στις αρχές επικαλούμενος ότι συγγενικό του πρόσωπο νόσησε και νοσηλευόταν.

Προέκυψε ωστόσο ότι δεν υπήρξε νοσηλεία γεγονός που οδήγησε την ΕΛ.ΑΣ. στην απόφαση να τον προσαγάγει για διευκρινίσεις. Λίγες ώρες αργότερα ομολόγησε και το θρίλερ απαντήθηκε.

Το άψυχο σώμα του 46χρονου πατέρα τριών ανήλικων παιδιών, βρέθηκε σε ερημικό δρόμο μεταξύ Ψίνθου και Αφάντου ενώ η δικογραφία που σχηματίζεται θα υποβληθεί σήμερα ενώπιον του Εισαγγελέα Υπηρεσίας για τα περαιτέρω.

Σύμφωνα με την «δημοκρατική», είχε προκύψει ότι ο 46χρονος εντοπίστηκε σε κάμερα ασφαλείας περιπτέρου στις 22:28 την Κυριακή να αγοράζει τσιγάρα και να μιλά έντονα στο κινητό του τηλέφωνο.

Οι αστυνομικοί της Σήμανσης της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου «ξεσκόνισαν» το αυτοκίνητο του 46χρονου, που βρέθηκε με ανοιχτά τα παράθυρα και χωρίς τα κλειδιά στις Καλυθιές σε σημείο κοντά στα μάρμαρα της περιοχής.

Κινήθηκε και  η διαδικασία εξέτασης του DNA που συνέλεξαν οι αστυνομικοί της σήμανσης μέσα από το αυτοκίνητο.

Διαβάστε επίσης

Κίνηση τώρα: Προβλήματα σε Κηφισό και Πειραιά – Πού έχει μποτιλιάρισμα (live χάρτης)

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου

Έβρος: Συναγερμός για την εξαφάνιση δύο παιδιών 2 και 9 ετών – Η ανακοίνωση του Χαμόγελου του Παιδιού

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 19:42