search
ΤΕΤΑΡΤΗ 29.05.2024 08:31
MENU CLOSE

Μαρούσι: Σεξουαλική επίθεση από άνδρα δέχθηκε 16χρονη – Τον δάγκωσε και κατάφερε να ξεφύγει

07.09.2022 18:15
parenoxlisi_new
Πηγή: Pixabay

Τον απόλυτο εφιάλτη έζησε μια ανήλικη όταν στον υπόγειο χώρο στάθμευσης της πολυκατοικίας που διαμένει δέχτηκε τη βίαιη επίθεση ενός άγνωστου άνδρα.

Μάλιστα, σύμφωνα με την ίδια ο άντρας προσπάθησε να τη βιάσει, αλλά χάρη στη γρήγορη αντίδρασή της κατάφερε και του ξέφυγε.

Η ανήλικη που ήταν στο διαμέρισμα της οικογένειάς της, βγήκε από αυτό και κατευθύνθηκε προς τα υπόγεια πάρκινγκ του κτιριακού συγκροτήματος που διαμένει.

Χωρίς η κοπέλα να υποψιαστεί την παρουσία κάπου άλλου ατόμου συνέχισε να περπατά αμέριμνη προκειμένου να πάρει το ποδήλατο της.

Εκείνη την ώρα την πλησίασε από πίσω ένας άνδρας ο οποίος αφού την ακινητοποίησε, της έκλεισε το στόμα και άρχισε να την θωπεύει στον μηρό. Παρά το αρχικό σοκ η κοπέλα κατάφερε να αντιδράσει και δάγκωσε τον άγνωστο άνδρα στο χέρι. Με αυτό τον τρόπο κατάφερε να διαφύγει και να βάλει τις φωνές. 

Στη συνέχεια ο άγνωστος έσπευσε να εξαφανιστεί, ενώ η κοπέλα κάλεσε την αστυνομία. Κατά τη διάρκεια της κατάθεσής της εξακολουθούσε να βρίσκεται σε κατάσταση σοκ και δεν μπόρεσε να δώσει περιγραφή του άγνωστου άνδρα.

Την υπόθεση έχει αναλάβει το τμήμα Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες έχει ξεκινήσει η συλλογή υλικού από τις κάμερες της περιοχής.

Διαβάστε επίσης:

Ζωνιανά: Απλωμένα σε υπόγειο βρήκαν δενδρύλλια κάνναβης οι αστυνομικοί – Κάτοικοι επιχείρησαν να τους διώξουν

Ράλλυ Ακρόπολις: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Πέμπτη στην περιοχή του ΟΑΚΑ

Κέρκυρα: Φλέγονται ιστιοπλοϊκά σκάφη στη μαρίνα των Γουβιών – Μεγάλη επιχείρηση κατάσβεσης (Photos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 29.05.2024 08:31