search
ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 22:57
MENU CLOSE

Τσιάρας για εκλογικό νόμο: Δεν κατανοώ την αγωνία που μπορεί να εκφράζεται, πίσω από μια ενδεχόμενη τέτοια συζήτηση

08.09.2022 00:14
tsiaras- vouli-new

«Οι Έλληνες πολίτες είναι αυτοί που στο τέλος της ημέρας θα κρίνουν και την κυβέρνηση και τα κόμματα της αντιπολίτευσης, ανάλογα με τις προτάσεις και τις θέσεις τους», τόνισε ο υπουργός Δικαιοσύνης από τη Βουλή.

«Την κυβέρνηση θα την κρίνουν για το έργο και το δικό της αποτέλεσμα, και τα κόμματα της αντιπολίτευσης για τη σταθερότητά τους, τη συνέχειά τους, τη σοβαρότητα των απόψεών τους. Και νομίζω ότι σε αυτό πρέπει να μείνει κανείς. Μόνο με αυτόν τον τρόπο, και στέλνοντας πάντα το μήνυμα στους πολίτες, θα μπορούμε κυρίως να ανακτήσουμε την εμπιστοσύνη των πολιτών. Και μιλάω και για τα κόμματα και για το πολιτικό σύστημα. Διότι αυτό θα έπρεπε να ήταν το μεγαλύτερο στοίχημα αυτής της εποχής», τόνισε ο υπουργός Δικαιοσύνης, Κώστας Τσιάρας κλείνοντας την συζήτηση του νομοσχεδίου με το οποίο ρυθμίζονται οι προϋποθέσεις πώλησης των ψηφιακών προϊόντων.

Απαντώντας στις αναφορές των κοινοβουλευτικών εκπροσώπων σχετικά με τον εκλογικό νόμο, ο κ. Τσιάρας ανέφερε: «Δεν κατανοώ πραγματικά την αγωνία που μπορεί να εκφράζεται, πίσω από μια ενδεχόμενη τέτοια συζήτηση. Εγώ δεν νομίζω ότι υπάρχει αυτή η συζήτηση, αλλά υποθετικά ας ήταν μια ενδεχόμενη συζήτηση. Αλήθεια δεν κατανοούμε ότι ο τελικός κριτής δεν είμαστε εμείς, αλλά είναι οι Έλληνες πολίτες; Δεν κατανοούμε ότι το αποτέλεσμα των πολιτικών δεν κρίνεται από αυτό που γίνεται στη συζήτηση εντός του ελληνικού Κοινοβουλίου, αλλά κρίνεται από το αποτέλεσμα που φέρνουν αυτές οι πολιτικές στην κοινωνία και στους πολίτες και τελικός κριτής είναι οι πολίτες; Εμείς έχουμε εμπιστοσύνη στην ελληνική κοινωνία και έχουμε εμπιστοσύνη στους Έλληνες πολίτες» κατέληξε ο υπουργός Δικαιοσύνης.

Διαβάστε επίσης:

Οικονόμου: Η αλλαγή του εκλογικού νόμου εργαλείο για την αποτροπή ακυβερνησίας (Videos)

«Αρχαιοκάπηλος ο Λέοναρντ Στερν» – Βαριές καταγγελίες από ΣΥΡΙΖΑ και Σύλλογο Αρχαιολόγων για Μενδώνη

Διαψεύδει το υπουργείο Άμυνας την πληροφορία ότι έπεσε στα χέρια της Ελλάδας τουρκικό drone

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 22:53