search
ΤΕΤΑΡΤΗ 22.05.2024 02:44
MENU CLOSE

Καίτη Γαρμπή για Διονύση Σχοινά: «Δεν θέλω να τον κοιτάζει καμία άλλη» (Videos)

11.09.2022 11:02
garbi

Για τον σύζυγό της Διονύση Σχοινά, τον γιο τους Δημήτρη, τη σχέση της με το Twitter και τους καλλιτέχνες που σιωπούν στα σοβαρά κοινωνικά θέματα μίλησε η Καίτη Γαρμπή.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια έκανε ποδαρικό στην πρεμιέρα της εκπομπής της Ναταλίας Γερμανού.

«Δεν μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς τον Διονύση»

Η Καίτη Γαρμπή δεν δίστασε να εκφράσει την αγάπη της στον σύζυγό της, Διονύση Σχοινά, με τον οποίο είναι μαζί 25 χρόνια. «Έχουμε μία τρομακτική αγάπη, δεν μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς εκείνον. Είναι ένας άγγελος. Δεν θέλω καμία άλλη να τον κοιτάζει ούτε να τον έχει» ανέφερε.

«Ο γιος μου είναι ακόμη μωρό 23 χρονών»

«Ο Διονύσης είναι ο πιο σοβαρός και τελειομανής καλλιτέχνης που έχω γνωρίσει (…) Ήθελε στο ξεκίνημα του Δημήτρη να μη βγει στην Τεχνόπολη για να μελετήσει και να είναι έτοιμος. Το παιδί είναι Καιτούλα τι να μελετήσει; Δεν είναι Διονύσης. Βγήκε το παιδί τρέμοντας αλλά βγήκε, πήρε το βάπτισμα και από εκεί και πέρα ήταν όλα πιο εύκολα», ανέφερε για τον γιο της.

«Κάναμε περιοδεία μαζί. Δούλεψε και με πυρετό και με μικρόφωνο που ήταν χαλασμένο και με κόσμο που δεν ήταν πολύ της ηλικίας του. Ήταν καταπληκτικός. Τον έβλεπα και τον χαιρόμουν», συνέχισε η Καίτη Γαρμπή, δηλώνοντας πως εκείνη την αντιμετωπίζει με περισσότερη επιείκεια.

«Δεν με ενδιαφέρει να τα έχω καλά με όλους»

«Το λατρεύω το Twitter, μ΄αρέσει η σπιρτάδα του, και ότι ο καθένας λέει την άποψή του χωρίς φόβο και πάθος, όπως και εγώ. Δεν με ενδιαφέρει να τα έχω καλά με όλους και αφού δεν με ενδιαφέρει να τα έχω καλά με όλους θα καταθέσω αυτό που θέλω και θα το κάνω ο κόσμος να χαλάσει», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια της συζήτησης, η Καίτη Γαρμπή θέλησε να σχολιάσει τη στάση των καλλιτεχνών απέναντι σε ζητήματα που αφορούν την κοινωνία.

«Οι συνάδελφοι δεν μιλάνε και δεν το καταλαβαίνω. Ζούμε σε αυτή την κοινωνία, υπάρχουν προβλήματα, τι κάνουμε εμείς; Διαφημίζουμε μόνο το καινούριο μας τραγούδι; Το σωστό είναι να παίρνεις θέση», τόνισε η τραγουδίστρια.

Διαβάστε επίσης:

Τάσος Χαλκιάς: «Αν ο Πέτρος Φιλιππίδης αποδειχθεί πανηγυρικά αθώος, θα ξανακοιταχτώ»

Γερμανού για Snik: «Εκπομπές του τάζουν τεράστια ποσά για να δώσει συνέντευξη» (Video)

Ιεροκλής Μιχαηλίδης: Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τον Ρόκκο – «Δεν έφταιγε ο άνθρωπος» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 22.05.2024 02:43