search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 00:01
MENU CLOSE

«Άντε γεια» η τηλεθέαση λόγω Εθνικής την Κυριακή – Ρεκόρ καλοκαιριού

12.09.2022 19:17
tiletheasi new

Το 16,4% μέση τηλεθέαση που σημειώθηκε χθες βράδυ (10/9) στην απευθείας μετάδοση από το Βερολίνο του αγώνα μπάσκετ Ελλάδας- Τσεχίας και η ΕΡΤ1 κατάφερε ρεκόρ καλοκαιριού.

Για να καταλάβετε, ούτε οι κύκλοι των σειρών «Σασμός» και «Η γη της ελιάς» όταν ολοκλήρωναν την σεζόν δεν κατάφεραν τέτοια απόδοση.

Γενικότερα, ένα ακόμα ΠΣΚ κύλησε κι έφυγε- το πιθανότερο ότι θα είναι το τελευταίο- με υποτονικές τηλεθεάσεις, καθώς από σήμερα αρχίζουν κλιμακωτά οι σειρές μυθοπλασίας της νέας σεζόν, οπότε και ο δείκτης της Nielsen θα αρχίσει να παίρνει την ανηφόρα λογικά, συγκρατημένα ίσως και αν συμβεί κάτι τέτοιο ως ένα βαθμό θα επηρεάζουν οι καιρικές συνθήκες.

Κατά τα λοιπά, την Παρασκευή επικράτησε η σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» και δεύτερη πλασαρίστηκε η σειρά «Άπιστος». Τέσσερα στα δέκα προγράμματα του Top 10 ήταν δελτία ειδήσεων και ειδησεογραφική εκπομπή και θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πόσο και αν επηρεαστεί η απόδοση της τυπολογίας από την καθολική έναρξη των τηλεοπτικών προγραμμάτων.

Λόγω της ΔΕΘ το Σάββατο πρώτο σε προτιμήσεις ήταν το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Σκάι και το δεύτερο δημοφιλέστερο η κλασική κωμωδία «Ο Κλέαρχος, η Μαρίνα και ο κοντός». Και σε αυτή την ημέρα τρία στα δέκα του Top 10 ήταν δελτία ειδήσεων.

Την Κυριακή το ημερήσιο τηλεβαρόμετρο εμφάνισε μεγαλύτερη ποικιλομορφία και ενδιαφέρον αν και ο δείκτης τηλεθέασης είχε αμυδρή μετατόπιση. Το δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ1 ήταν το δεύτερο «καλύτερο» της ημέρας με «νούμερο 3» το ματς Σερβίας- Ιταλίας. Κι έτσι εξηγείται γιατί το δελτίο του κρατικού καναλιού ήταν το δεύτερο σε προτιμήσει πρόγραμμα.

Το ψυχαγωγικό «Καλύτερα δεν γίνεται» πήγε στο «νούμερο 5» και στο ένατο σκαλοπάτι «πάτησε» η εκπομπή «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση».

Στα αξιοπρόσεκτα του Top 10 της ημέρας η «Αθλητική Κυριακή» και το αθλητικό δελτίο του Mega.

Διαβάστε επίσης:

Ο Τόνι Μπλερ στο κεντρικό δελτίο του ΑΝΤ1 για την βασίλισσα Ελισάβετ

Νέο περιστατικό στην ΕΡΤ, μεταξύ προέδρου και εκπροσώπου δημοσιογράφων με αφορμή επιστολή προς τους εργαζόμενους

Αρχίζει ο «πόλεμος» της τηλεθέασης με σχεδόν 40 σειρές – Αριθμός ρεκόρ δεκαετίας (photos/videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 23:55