search
ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 22:09
MENU CLOSE

Ρίκι Μάρτιν: Αντιμέτωπος για δεύτερη φορά με τον νόμο – Νέα καταγγελία για σεξουαλική επίθεση

12.09.2022 16:35
martin_new

Ο γνωστός τραγουδιστής Ρίκι Μάρτιν βρίσκεται αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη για δεύτερη φορά, καθώς κατατέθηκε κι άλλη καταγγελία εις βάρος του για σεξουαλική επίθεση.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της Marca, μετά τον ανιψιό του, ο οποίος τον κατήγγειλε ότι του επιτέθηκε σεξουαλικά, ένας ακόμα άνδρας μήνυσε τον τραγουδιστή.

Η καταγγελία κατατέθηκε την Παρασκευή στο αστυνομικό τμήμα του Σαν Χουάν στο Πουέρτο Ρίκο, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της αστυνομίας, Έντουαρντ Ραμίρεζ. Προς το παρόν, η ταυτότητα του άνδρα, καθώς και οι λεπτομέρειες της καταγγελίας παραμένουν απόρρητες.

Ωστόσο, το Associated Press αναφέρει πως πίσω από την ανώνυμη καταγγελία κρύβεται  ακόμη μια φορά ο ανιψιός του Ρίκι Μάρτιν.  Εφόσον ο 21χρονος δεν πέτυχε τον σκοπό του την πρώτη φορά, που κατήγγειλε τον τραγουδιστή, δεν «το έβαλε κάτω» και προσπάθησε ξανά.  

Πριν από δύο περίπου μήνες, ο 21χρονος ανιψιός του Μάρτιν, Ντένις Γιαντιέλ Σάντσες κατηγόρησε τον τραγουδιστή για αιμομιξία, ψυχική και σωματική κακοποίηση. Ο Ρίκι Μάρτιν παραλίγο να βρεθεί αντιμέτωπος με ποινή φυλάκισης 50 χρόνων. Τελικά, ο 21χρονος απέσυρε τις κατηγορίες, με τον Ρίκι Μάρτιν να τον μηνύει για συκοφαντική δυσφήμιση και εκβιασμό ζητώντας του 20 εκατ. δολάρια

Στην αγωγή του ο Μάρτιν υποστήριζε ότι μετά την απόρριψη της υπόθεσης, αφού το δικαστήριο απέσυρε τα περιοριστικά μέτρα εναντίον του, ο Ντένις συνέχισε την παρενόχληση, καθώς του έστελνε διάφορα μηνύματα στο Instagram στα οποία απειλεί να «δολοφονήσει τη φήμη και την ακεραιότητά του», αν ο τραγουδιστής δεν του δώσει ένα μεγάλο χρηματικό ποσό.

Ο δικηγόρος του σταρ ανέφερε σε νέα δήλωσή του στο Deadline πως: «Αυτοί οι ισχυρισμοί είναι εξωφρενικά προσβλητικοί και εντελώς άσχετοι με την πραγματικότητα. Όταν ο άνδρας αυτός είχε διατυπώσει τέτοιους ισχυρισμούς ξανά στο παρελθόν, η υπόθεση αποσύρθηκε, καθώς ο ίδιος παραδέχτηκε ενόρκως ότι ο Ρίκι Μάρτιν δεν του επιτέθηκε ποτέ και με κανέναν τρόπο».

Στη συνέχεια πρόσθεσε πως αυτή τη φορά ο 21χρονος προχώρησε σε αυτή την κίνηση ως αντίποινα στην μήνυση που κατέθεσε εναντίον του ο τραγουδιστής.

«Μετά τη μήνυση που του έκανε ο Μάρτιν για τον εκβιασμό που δεχόταν, προσπαθεί να διαδώσει ξανά τα ψέματά του. Τα μέσα ενημέρωσης ευτυχώς έχουν σταματήσει να δίνουν βήμα σε ένα τόσο βαθιά διαταραγμένο άτομο και δεν του επιτρέπουν να λάβει παραπάνω δημοσιότητα. Πρέπει να λάβει την βοήθεια που χρειάζεται», τόνισε.

Διαβάστε επίσης:

Βάνα Μπάρμπα για #metoo – «Δεν οφείλω να είμαι με κανένα θύμα, αλλά με τη Δικαιοσύνη» (Video)

Ξανά θύμα κλοπής η Δήμητρα Κατσαφάδου: Λήστεψαν το κατάστημά της για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες μέρες (Video)

Κατερίνα Παπουτσάκη: «Έχω ένα αυτοάνοσο που ακόμα δεν ξέρουμε πώς λέγεται» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 22:09