search
ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 19:51
MENU CLOSE

Θεσσαλονίκη: Βίντεο ντοκουμέντο από την επίθεση ανηλίκων σε 16χρονο στον Εύοσμο

12.09.2022 15:42
evosmos_epithesi_new

Ακόμη ένα περιστατικό επίθεσης από συμμορία ανηλίκων, με θύμα συνομήλικό τους, σημειώθηκε την Κυριακή (11/9), κοντά στην πλατεία Ευόσμου στη Θεσσαλονίκη.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες της ΕΡΤ, έξι ανήλικοι επιτέθηκαν σε δύο νεαρούς χθες (11/9) το βράδυ περίπου στις 21:15 στην πλατεία Ευόσμου, την ώρα που κάθονταν σε ένα παρτέρι, μπροστά από ένα κλειστό κατάστημα. Μερικοί από τους δράστες είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους με κουκούλα, ενώ άλλοι κρατούσαν κράνη στα χέρια.

Όπως φαίνεται στο βίντεο ντοκουμέντο της ΕΡΤ, καταστηματάρχης βγήκε έντρομος από το κατάστημα για να βοηθήσει τα θύματα, ενώ εκείνη τη στιγμή περίοικοι φώναζαν στους δράστες, με αποτέλεσμα να τραπούν σε φυγή.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο μετέφερε στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο το 16χρονο θύμα ελαφρά τραυματισμένο. Η αστυνομία προχώρησε σε πέντε προσαγωγές και στη συνέχεια οι νεαροί αφέθηκαν ελεύθεροι.

Διαβάστε επίσης:

ΕΦΚΑ: Πληρώθηκε τελικά η συνταξιούχος που είχε «πεθάνει» από λάθος του ληξιαρχείου (Video)

Θεσσαλονίκη: Ψάχνουν τον άνδρα που ποδοπάτησε και σκότωσε το γατάκι – Έρευνες από την αστυνομία

Φρίκη στην Πάτρα: 47χρονος έκλεισε ραντεβού σε 12χρονη – Τον παγίδεψε ο πατέρας της

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 19:51