search
ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 18:01
MENU CLOSE

Βασιλιάς Κάρολος: Συγκίνηση στο Westminster Hall – Ακούει τους βουλευτές να απαγγέλλουν God save the king βουρκωμένος (Video)

12.09.2022 15:42
karolos

Μια συγκινητική στιγμή κατά την οποία πάλευε να συγκρατήσει τα δάκρυά του βίωσε ο νέος βασιλιάς της Βρετανίας Κάρολος ο Γ’ στο Westminster Hall.

Μετά την ιστορική πρώτη ομιλία του ως μονάρχης στα μέλη της Βουλής των Κοινοτήτων και της Βουλής των Λόρδων, ο Κάρολος φαίνεται να προσπαθεί να συγκρατήσει τα δάκρυά του, την ώρα που ψέλνεται ο εθνικός ύμνος της Βρετανίας, ο οποίος άλλαξε μετά από πολλά χρόνια και πλέον ακούγεται το God save th king αντί Queen που ανέφερε έως τώρα.

Αφού υποσχέθηκε να ακολουθήσει το «ανιδιοτελές παράδειγμα καθήκοντος που έθεσε η μητέρα του», βασίλισσα Ελισάβετ, ο βασιλιάς Κάρολος Γ’ ολοκλήρωσε την ομιλία του και σηκώθηκε, όπως και όλοι οι παρευρισκόμενοι, για να ακουστεί ο εθνικός ύμνος της Βρετανίας.

Από το κοντινό πλάνο της κάμερας, τα μάτια του Καρόλου φαίνονται βουρκωμένα και ο ίδιος κάνει μια αμήχανη κίνηση με το στόμα του, για να μπορέσει να συγκρατήσει τα δάκρυά του.

Διαβάστε επίσης:

Άτακτη υποχώρηση των Ρώσων από την ουκρανική αντεπίθεση – Ανακατέλαβε εδάφη το Κίεβο (Χάρτης/Video)

Βασίλισσα Ελισάβετ: Τα σκυλιά της βρήκαν νέο σπίτι – Ποιοι θα τα υιοθετήσουν (photos)

Βασιλιάς Κάρολος: Τι είπε στην πρώτη του ομιλία στους βρετανούς βουλευτές (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 18:01