search
ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 22:57
MENU CLOSE

Μπιμπίλας: Ο Φιλιππίδης χρησιμοποιούσε τις γυναίκες για τις ορέξεις του – Μια φορά πήγε να με χτυπήσει

13.09.2022 14:05
bibilas_spyros_new

Ως έναν άνθρωπο με πολλές εξάρσεις που δεν μπορούσε να ελέγξει τον εαυτό του όταν θύμωνε με κάτι, παρουσίασε τον Πέτρο Φιλιππιδη κατά τη συνέχεια της κατάθεσής του ενώπιον του Μικτου Ορκωτού Δικαστηρίου, ο προεδρος του ΣΕΗ Σπύρος Μπιμπιλας.

«Εγώ με το Πέτρο περνάγαμε μια χαρά με εξαίρεση κάποιες εξάρσεις. Ο Πετρος θύμωνε πολύ όταν ειχαμε άλλη γνώμη από αυτόν. Γινόταν θηρίο. Έσπαγε έπιπλα βάραγε πόρτες, μια φορά πήγε να με χτυπήσει και με σώσανε δυο συνάδελφοι που με βάλανε σε ένα δωμάτιο. Όμως υπήρχαν άλλες στιγμές που ο πετρος με είχε αγκαλιά σαν τον καλύτερο του φίλο.

Ο Πετρος είχε πολύ έντονες στιγμές που δεν μπορούσε να ελέγξει τον εαυτό του», είπε ο μάρτυρας ενώ σημείωσε πως η σύζυγος του Ελπίδα Νίνου τους ενημέρωνε κρυφά για τις εξωσυζυγικές του σχέσεις πράγμα που τον είχε οδηγήσει ακόμα και στο να κρύβει το κινητό του τηλέφωνο για να μην το ψάξει ο κατηγορούμενος και δει τις συνομιλίες μαζί της.

«Χρησιμοποιούσε το γυναικείο φύλο για τις ορέξεις του»

«Ο Πέτρος χρησιμοποιούσε το γυναικείο φύλο για τις ορέξεις του. Είχα ενημέρωση για πολλά από την Ελπίδα. Ο Πέτρος είχε αγωνία μήπως μας πάρει η Ελπίδα να μάθει για το το γίνεται στο θέατρο και εμείς κρύβαμε το κινητό. Δεν ξέρω ποιες σχέσεις ήταν συναινετικές και ποιες εξαναγκαστικές, Μέσα στον πόνο που είχε η Ελπιδα μας ενημέρωνε. Κρυφά. Από την πρώτη βδομάδα του γάμου τους είχε σχέση με άλλη γυναίκα. Ξέρω ότι υπήρξαν σχέσεις οδυνηρές με την Ελπίδα να πηγαίνει σε ψυχολόγους. Μας είχε εκμυστηρευτεί ότι είχε βάλει ντέτεκτιβ. Εμείς δεν μπορούσαμε να πούμε στην αρχή του γάμου ότι ο Πετρος τα είχε με μια κοπέλα από το σίριαλ. Η Ελπιδα είχε φτιάξει μια κατάσταση στο μυαλό της ότι όλες κυνηγούσαν τον Πέτρο, εμείς διαπιστώσαμε ότι ο Πετρος τις κυνηγάει» σημείωσε.

«Πολλές κοπέλες εκδιώχθηκαν από το θέατρο γιατί δεν ενέδωσαν»

Ο μάρτυρας ανέφερε ότι αρκετές γυναίκες εκδιώχθηκαν από το θέατρο εξαιτίας του κατηγορούμενου αλλά και της γυναίκας του.

«Πολλές κοπέλες εκδιώχθηκαν από το θέατρο γιατί δεν ενέδωσαν ή από ζήλεια. Πολλές της έδιωχνε η Ελπίδα. Γιατί εκδιώχθηκε η […] από τη σειρά “Λάκης ο γλυκούλης”;», διερωτήθηκε ο μάρτυρας, προκαλώντας ερωτήσεις μιας εκ των ενόρκων.

Ένορκος: Είπατε ότι πολλές κοπέλες έχουν εκδιωχθεί επειδή δεν συναίνεσαν σε σεξουαλικές παρενοχλήσεις. Τους δόθηκε η επιλογή για την ερωτική συνεύρεση;
Μάρτυρας: Μια περίπτωση που γνωρίζω για τη συγκεκριμένη σειρά, μου είπε ο παραγωγός μετά τι να κάνω; Να διώξω τον Πέτρο που φέρνει λεφτά;

«Αυτές δεν θα ξαναβρούν δουλειά»

Σχετικά με τις καταγγελίες που έκαναν τρεις γνωστές ηθοποιοί σε τηλεοπτικές εκπομπές ο κ. Μπιμπίλας κατέθεσε πως ο Φιλιππίδης του είπε: «Αυτές δεν θα ξαναβρούν δουλειά».

Αναφερόμενος στις τρεις ηθοποιούς που κατήγγειλαν στην δικαιοσύνη τον Πέτρο Φιλιππίδη, ο πρόεδρος των ηθοποιών είπε: «Βρήκαν την δύναμη και οι πιο αδύναμοι να πουν την αλήθεια τους. Πήγαν στα αρμόδια όργανα και δεν βγήκαν στις τηλεοράσεις και αυτό είναι προς τιμή τους. Αντίθετα κάποιοι άλλοι είπαν τα πολύ καλά λόγια για τον Πέτρο και έχουν δουλειά φέτος».

«Είχε κλειδιά του θεάτρου»

Βασικό σημείο της κατάθεσης του μάρτυρας είναι πως ήταν απόλυτα καταφατικός στο ότι ο ηθοποιός είχε κλειδιά του θεάτρου παρά τους αντίθετους ισχυρισμούς που προβάλει η πλευρά του κατηγορουμένου, προκειμένου να αντικρούσει τα όσα υποστηρίζει ότι συνέβησαν μέσα στο θέατρο Μουσούρη η δεύτερη καταγγέλουσα.

Ο μάρτυρας ξεκαθάρισε επίσης ότι ο Π. Φιλιππιδης είχε τη δύναμη και την εξουσία να διαλέγει ηθοποιούς, να βάζει και να βγάζει από παραγωγές.

«Κανένα οργανωμένο σχέδιο»

Αναφερόμενος στα όσα ακούστηκαν περι οργανωμένου σχεδίου του ΣΕΗ, ο Σπύρος Μπιμπιλας είπε «Δεν είχαμε κανένα οργανωμένο σχέδιο. Τι είναι το ΣΕΗ; Καμία μαφία που θέλει να βγάλει ηθοποιούς απ έξω; Θίγομαι κ ως άνθρωπος κ ως προεδρος του ΣΕΗ. Είναι ηθικό σωμάτιο παλεύει για τους ηθοποιούς. Για να γίνονται συλλογικές συμβάσεις πράγμα που δεν ήθελαν πολλοί μεγάλοι ηθοποιοί».

«Πίστευαν ότι θα τα δικαιολογούσα»

«Με κάλεσαν ως μάρτυρα υπεράσπισης γιατί θεώρησαν ότι θα επικρατήσει το συναισθηματικό μου. Επειδή ήξεραν ότι λάτρευα τον Πέτρο πίστευαν ότι θα τα δικαιολογούσα. Ε, δε μπορώ να τα δικαιολογήσω αυτά τα πράγματα που έμαθα!» ειπε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Το λάθος που έφερε ένταση

Στη συνέχεια ο μάρτυρας απευθυνόμενος στην συνήγορο υπεράσπισης Κική Πακιρτζίδου που σχολίαζε εκείνη τη στιγμή είπε: «Είστε καλά κυρία Πισπιρίγκου! Ε, Ππακιρτζίδου» με αποτελέσμα να δημιουργηθεί ένταση.

Διαβάστε επίσης:

Δίκη Φιλιππίδη – Σπύρος Μπιμπίλας: «Με πήρε ο Πέτρος και μου είπε “πες της να μη μιλήσει”»

Αμετανόητος Μπέος για τον ξυλοδαρμό μοτοσικλετιστή: Δεν θα κριθώ από τα δημοσιογραφικά σκουπίδια των Αθηνών (video)

Βόλος: Σοκάρει η μητέρα της 20χρονης ΑμεΑ – «Ήξερα ότι τη βίασε ο αδελφός μου, με είχε βιάσει και μένα ο πατέρας μου»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 22:46