search
ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 07:08
MENU CLOSE

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Παραλίγο στο… Μπάκιγχαμ – Το ξεχασμένο «ειδύλλιο» με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ (Photo)

13.09.2022 17:47
britnei_new

Μια παλαιότερη συνέντευξη της Μπρίτνεϊ Σπίαρς ήρθε στο φως και αποκάλυψε ότι βρέθηκε μια «ανάσα» από το να βγει ραντεβού με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ.

Ήταν στην εφηβεία τους, όταν η τότε μεγάλη σταρ της μουσικής άρχισε ειδύλλιο με τον συνομήλικό της πρίγκιπα, το οποίο όμως δεν έμελλε να βγει εκτός του κυβερνοχώρου.

Συγκεκριμένα, όπως είχε αποκαλύψει η Μπρίτνεϊ Σπίαρς το 2002 στο δημοσιογράφο Frank Skinner, έκανε chat με τον δούκα του Κέιμπριτζ, από τον οποίο μάλιστα, στη διάρκεια μιας περιοδείας της στη Βρετανία, είχε ζητήσει να βγουν για φαγητό.

Τότε, ήταν στο απόγειο της δόξας της, αφού είχαν κυκλοφορήσει οι μεγαλύτερες επιτυχίες της, «Baby One More Time» και «Oops! I Did It Again».

Δυστυχώς, το όνειρό της να γίνει βασίλισσα ναυάγησε, σύμφωνα με την Daily Mail, όταν εκείνος την έστησε. «Ανταλλάξαμε emails και εκείνος υποτίθεται ότι θα ερχόταν να με συναντήσει κάπου αλλά δεν έγινε», θα αφηγείτο αργότερα η Μπρίτνεϊ Σπίαρς.

«Ο Πρίγκιπας Γουίλιαμ σού έριξε χυλόπιτα;», τη ρώτησε ο δημοσιογράφος, με εκείνη να το επιβεβαιώνει, προσθέτοντας πως δεν γνώριζε γιατί το διαδικτυακό φλερτ της άλλαξε γνώμη τελευταία στιγμή.

Οι φήμες για το ειδύλλιό τους οργίαζαν εκείνη την εποχή, ωστόσο το Παλάτι του Μπάκιγχαμ τις είχε διαψεύσει.

Ωστόσο πριν από περίπου ένα χρόνο ο βιογράφος της βασιλικής οικογένειας Christopher Andersen μοιράστηκε περισσότερες λεπτομέρειες: «Όταν ήταν μικροί, ήθελαν να είναι μαζί. Ίσως αντάλλαξαν και κάποια τηλεφωνήματα, αλλά από όσο θυμάμαι δεν το προχώρησαν ποτέ».

Διαβάστε επίσης:

Καίτη Γαρμπή για τράπερς: «Εγώ δεν θέλω να τους ακούω – Ο στίχος τους είναι προκλητικός και χυδαίος» (Video)

Ηλιάνα Παπαγεωργίου για Snik: «Στενοχωριόμουν για κάποια πράγματα και κάποιες επιλογές – Δεν είμαι ψυχολόγος»

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Αυτή ήταν η σωσίας που την αντικαθιστούσε στις δύσκολες σκηνές – Σε ποιες ταινίες την είδαμε και δεν πήραμε… χαμπάρι (Photo)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 02:46