search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 23:53
MENU CLOSE

Χαϊδάρι: Καλάσνικοφ και σφαίρες βρέθηκαν σε βαρυποινίτη – Έρευνα για εμπλοκή στο οργανωμένο έγκλημα

14.09.2022 18:02
astinomia_new

Καλάσνικοφ, σφαίρες και γεμιστήρες εντόπισαν αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης σε αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν πρώην βαρυποινίτης και ένας συνεργός του.

Το όχημά τους θεωρήθηκε ύποπτο από τις Αρχές και στο Χαϊδάρι και το σταμάτησαν για έλεγχο. Αρχικά βρέθηκε στην κατοχή τους ένα μαχαίρι και, αφού οδηγήθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα Χαϊδαρίου, έγιναν έρευνες στο όχημά τους, όπου σε ειδικές κρύπτες βρέθηκαν δυο καλάσνικοφ και δύο γεμιστήρες με 90 σφαίρες.

Τα δύο άτομα συνελήφθησαν και λίγο αργότερα πέρασαν το κατώφλι της ΓΑΔΑ, όπου θα συνεχιστεί η έρευνα και ίσως να υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις όσον αφορά στο οργανωμένο έγκλημα.

Η σύλληψή τους εξελίσσεται, όπως όλα δείχνουν, σε πολύ σοβαρή υπόθεση για τις Αρχές, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, η έρευνα πέρασε στα χέρια αξιωματικών κεντρική υπηρεσίας της Ασφάλειας Αττικής που ασχολείται με το οργανωμένο έγκλημα.

Διαβάστε επίσης:

Δίκη Φιλιππίδη: Απορρίφθηκε το αίτημα της υπεράσπισης για κατ’ αντιπαράσταση εξέταση Μπιμπίλα – Νίνου

Κώστας Καζάκος: Πρόσφερε το σώμα του στην Ιατρική Σχολή Αθηνών για την εκπαίδευση των φοιτητών

Αγρίνιο: Πολίτες έσπρωχναν ασθενοφόρο στη μέση του δρόμου για να πάρει μπροστά (Photos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 23:52