search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 03:14
MENU CLOSE

Γιάννενα: Σκύλος δέχεται κλωτσιά στο κεφάλι από νεαρό με κράνος – Θέμα χρόνου να τον ταυτοποιήσουν, λένε οι Αρχές (Video)

14.09.2022 09:16
dog new

Νέο επεισόδιο κακοποίησης ζώου ήρθε στη δημοσιότητα προκαλώντας νέο κύμα οργής. Αυτή τη φορά το επεισόδιο έγινε στα Γιάννενα. Oι Αρχές βρίσκονται στα ίχνη του.

Ο δράστης που φορούσε κράνος, ρίχνει κλωτσιά στο κεφάλι, με τους αυτόπτες μάρτυρες να τον πλησιάζουν και να του ζητούν εξηγήσεις.

Φέρεται να είπε πως βγήκε εκτός εαυτού, επειδή ο σκύλος του επιτέθηκε και πήγε να τον δαγκώσει.

Άμεση ήταν η αντίδραση του κόσμου, με έναν άλλο άνδρα να σπεύδει να σταματήσει τον δράστη φωνάζοντάς του «τι κάνεις εκεί;», στην προσπάθειά του να σώσει τον σκύλο από τη μανία του.

Οργή ξέσπασε στα social media με το βίντεο της επίθεσης, ενώ ο δράστης αναζητείται από τις Αρχές, που επισημαίνουν πως είναι θέμα χρόνου να τον ταυτοποιήσουν και να φτάσουν στα ίχνη του.

Διαβάστε επίσης

Κίνηση τώρα: Στο «κόκκινο» ξανά Κηφισός και Κηφισίας (live χάρτης)

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου

Βριλήσσια: Έκρηξη σε ΑΤΜ έξω από σούπερ μάρκετ (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 00:58