search
ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 21:56
MENU CLOSE

Μαρίνα για Γιώργο Πατούλη: «Απομυθοποίησα ανθρώπους, όχι θεσμούς όπως τον γάμο» (Video)

15.09.2022 12:15
marina-patoyli-new

«Πληρωμένη» απάντηση έδωσε η Μαρίνα Πατούλη σε ερώτηση που της έκαναν σήμερα στην εκπομπή «Πρωινό μας» με την Φαίη Σκορδά, στον Σκάϊ.

Η κάμερα της εκπομπής την επισκέφτηκε στο καινούργιο της καταστημα με είδη ένδυσης στη Μύκονο. Την ρώτησε ο δημοσιογράφος πώς αισθάνεται μετά απο την τόσο δύσκολη περίδοδο που πέρασε με αφρομή το πολύκροτο διαζύγιο της με τον Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη.

Απάντησε ότι «έκανε έκανε ξακαθάρισμα ανθρωπων στον κύκλο της. Είδε ποιοι της στάθηκαν, ποιοι όχι και απομάκρυνε», όπως είπε, «αυτούς που έπρεπε».

Σε ερώτηση, εαν σε μια δύσκολη στιγμή, θα έπαιρνε τηλέφωνο τον πρώην συζυγό της απάντησε ότι «έχει δομήσει έτσι της ζωή της ώστε να μην χρειάζεται να καταφύγει σε αυτόν». Σε ερώτηση, τέλος, έαν έχει απομυθοποιήσει τον γάμο απάντησε με… νόημα: «Απομυθοποίησα τους ανθρώπους, όχι τον θεσμό»

Διαβάστε επίσης

Αντώνης Ρέμος: Αυτός είναι ο μεγάλος του «φόβος» για την κόρη του (video)

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Είμαι 6 μηνών έγκυος» – Οι πρώτες δηλώσεις μετά την ανακοίνωση (video)

R. Kelly: Νέα καταδίκη του τραγουδιστή για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 21:55