search
ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 19:35
MENU CLOSE

Διονύσης Σχοινάς: Η «αιχμηρή» απάντησή του για τον λόγο που αποχώρησε από το σχήμα με τον Μαζωνάκη

16.09.2022 15:38
sxoinias_new

«Τίτλοι τέλους» έπεσαν στη συνεργασία του Διονύση Σχοινά με τον Γιώργο Μαζωνάκη, καθώς η πρεμιέρα τους αναβλήθηκε για δεύτερη φορά.

Ο Γιώργος Μαζωνάκης και ο Διονύσης Σχοινάς ήταν να κάνουν πρεμιέρα στο Κέντρο Αθηνών στις 10 Σεπτεμβρίου, ωστόσο αυτή αναβλήθηκε για τις 15 Σεπτεμβρίου. Την Πέμπτη (16/9) λίγες ώρες πριν ο κόσμος αρχίσει να καταφτάνει, έγινε γνωστό ότι η πρεμιέρα ακυρώνεται.

Αν και επισήμως δεν έγινε γνωστός ο λόγος, οι πληροφορίες ήθελαν τους δύο καλλιτέχνες να έχουν διαφορές ως προς την διάρκεια της εμφάνισής τους στην σκηνή.

Όλα δείχνουν πως Διονύσης Σχοινάς και Γιώργος Μαζωνάκης δεν κατάφεραν να τα βρουν και τελικά ο πρώτος αποχώρησε οριστικά από το σχήμα.

Η ανάρτηση του Διονύση Σχοινά

«Αγαπημένα μου φιλαράκια, επειδή ακούγονται διάφορα σενάρια, ο λόγος που αποχώρησα ήταν γιατί δύο φορές ακυρώθηκε η sold out πρεμιέρα μας χωρίς να το έχουμε αποφασίσει από κοινού και επί της ουσίας χωρίς να ξέρω τον λόγο! Πιστεύω στον αμοιβαίο σεβασμό κι έτσι πορεύομαι όλα αυτά τα χρόνια. Οπότε θεώρησα σωστό να αποχωρήσω υπερασπιζόμενος το όνομά μου, την καριέρα μου και τον εαυτό μου» έγραψε ο Διονύσης Σχοινάς.

Διαβάστε επίσης:

Άριελ Κωνσταντίδη: Τι είπε για τις τελευταίες στιγμές της Αλίκης Βουγιουκλάκη (Video)

O Ηλίας Ψινάκης αποχαιρετά την Ειρήνη Παππά και την «υπέροχη ζωή που έζησαν μαζί»

Λεωνίδας Κουτσόπουλος – Χρύσα Μιχαλοπούλου: Έγιναν γονείς για πρώτη φορά (video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 19:34