search
ΚΥΡΙΑΚΗ 19.05.2024 01:51
MENU CLOSE

Καστοριά: Συνελήφθη ο γιος της ηλικιωμένης που είχε εξαφανιστεί – Καταιγιστικές εξελίξεις

18.09.2022 12:13
peripoliko_mera_03222_new2

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση 82χρονης γυναίκας που βρέθηκε θαμμένη σε χώρο κοντά στο γήπεδο του χωριού Δενδροχώρι, στην Καστοριά, λίγες ημέρες μετά τη δήλωση της εξαφάνισής της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο γιος της άτυχης ηλικιωμένης ο οποίος είχε πάει στις Αρχές την περασμένη Παρασκευή, συνελήφθη καθώς έπεσε σε αντιφάσεις.

Οι αστυνομικοί περιμένουν την ιατροδικαστική εξέταση για να πάρουν απαντήσεις για τα αίτια θανάτου της ηλικιωμένης. Οι αστυνομικοί, που έχουν αναλάβει την υπόθεση, εξετάζουν το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας, καθώς και το ενδεχόμενο η 82χρονη να πέθανε από παθολογικά αίτια αλλά στη συνέχεια κάποιος να προσπάθησε να κρύψει το πτώμα.

Μετά την εξαφάνιση, οι Αρχές ξεκίνησαν αμέσως έρευνα. Σε ένα ρέμα βρήκαν ένα ανθρώπινο κρανίο και οστά. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό αν ανήκουν στην άτυχη γυναίκα.

Διαβάστε επίσης:

Σοκ στην Κρήτη: Δύο νέες αυτοκτονίες μέσα σε λίγες ώρες

Άκης Τσοχατζόπουλος: Στοιχεία «φωτιά» στην τρίτη διαθήκη – Τι θα συμβεί αν κάποιος «τολμήσει να αμφισβητήσει» αυτά που γράφει (Photo)

Θρίλερ στην Καστοριά: Βρήκαν θαμμένη κοντά σε γήπεδο την ηλικιωμένη που είχε εξαφανιστεί (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 19.05.2024 01:43