search
ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 15:41
MENU CLOSE

Bασίλισσα Ελισάβετ: Πρίγκιπας Τζορτζ και Σαρλότ θα πάνε στην κηδεία

19.09.2022 09:36
prince george new

Τα τρία παιδιά των πρίγκιπα Γουίλιαμ και Κέιτ Μίντλετον δεν έχουν εμφανιστεί σε καμία εκδήλωση πένθους για την βασίλισσα Ελισάβετ, με τους γονείς τους να επιλέγουν να τα κρατήσουν μακριά από την όποια τελετή.

Οπως φαίνεται όμως πρίγκιπας Γουίλιαμ και Κέιτ Μίντλετον υπέκυψαν στις πιέσεις του παλατιού και έτσι στην κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ, σε λίγες ώρες από τώρα θα παραστούν ο 9 ετών πρίγκιπας Τζορτζ και η 7 ετών πριγκίπισσα Σαρλότ. Δεν θα παραστεί ο 4 ετών πρίγκιπας Λούις.

Τα δύο μικρά παιδιά θα μπουν στο Αββαείο του Γουέστμινστετ στις 13:00 ώρα Ελλάδος, περπατώντας πίσω από το φέρετρο της βασίλισσας Ελισάβετ, ακριβώς πίσω από τους γονείς τους, Γουίλιαμ και Κέιτ Μίντλετον και μπροστά από τους θείους τους πρίγκιπα Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Daily Mail το Σάββατο, ανώτεροι σύμβουλοι του παλατιού ζήτησαν από το πριγκιπικό ζεύγος της Ουαλίας να εξετάσουν το ενδεχόμενο να επιτρέψουν στον πρίγκιπα Τζορτζ να παραστεί στην κηδεία της βασίλισσας, λόγω του ισχυρού συμβολικού μηνύματος που θα έστελνε.

Ο πρίγκιπας Τζορτζ είναι πλέον ο δεύτερος στη σειρά διαδοχής του θρόνου.

Έχοντας αυτό κατά νου, το παλάτι πρότεινε ότι θα ήταν καλό για το κοινό να δει τον νεαρό πρίγκιπα – ο οποίος αποκαλούσε χαϊδευτικά τη βασίλισσα “Gan Gan” – και αποτελεί το μέλλον της Μοναρχίας.

Ανθρωπος από το παλάτι δήλωσε: «Οι αυλικοί επιθυμούν οπωσδήποτε ο πρίγκιπας Τζορτζ να είναι στην κηδεία με κάποια ιδιότητα, έστω και μόνο για να καθησυχάσει το έθνος για τη σειρά διαδοχής».

Μόνο ο πρίγκιπας Τζορτζ καταλαβαίνει τι έχει συμβεί

Τα παιδιά του πρίγκιπα και της πριγκίπισσας της Ουαλίας δεν έχουν εμφανιστεί δημόσια από τότε που ανακοινώθηκε ο θάνατος της βασίλισσας την Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου.

«Είναι στο σχολείο, τα φροντίζουν καλά. Βρίσκονται σε μια ρουτίνα και είναι ευτυχισμένα. Είναι με νέους φίλους», είπε η Κέιτ Μίντλετον.

Εξήγησε ότι μόνο ο πρίγκιπας Τζορτζ καταλαβαίνει τι έχει γίνει, ενώ Σαρλότ και Λούις δεν φαίνονται να αντιλαμβάνονται τι σημαίνει ότι πέθανε η προγιαγιά τους. Μαλιστα μετέφερε κάτι που της είπε ο μικρός Λούις. «Τουλάχιστον τωρα θα είναι με τον προπαππού στον ουρανό».

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ δήλωσε ότι τα παιδιά είναι «Οκ», προσθέτοντας: «Προσπαθούμε να διατηρήσουμε τα πάντα σταθερά γι’ αυτά».

Διαβάστε επίσης

Ζελένσκι: Θα ανακαταληφθούν όλα τα εδάφη υπό την κατοχή της Ρωσίας

ΗΠΑ: Δεν έχω αποφασίσει οριστικά αν θα είμαι υποψήφιος ξανά το 2024, λέει ο Μπάϊντεν

Βασίλισσα Ελισάβετ: Σήμερα η κηδεία – Ποιοι θα παραβρεθούν

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 15:41