search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 22:39
MENU CLOSE

Power Pass Ιουνίου: Πότε πιστώνονται τα χρήματα στους δικαιούχους (Video)

21.09.2022 11:29
powerpass

Την οριστική ημερομηνία πίστωσης των χρημάτων στους λογαριασμούς των δικαιούχων για το Power Pass Ιουνίου έδωσε σήμερα (21/9) το πρωί ο Χρήστος Σταϊκούρας.

Σύμφωνα λοιπόν με τον υπουργό Οικονομικών, η πληρωμή του επιδόματος επίδομα ρεύματος θα γίνει μέχρι και τη Δευτέρα 26/09.

Θα αφορά τις εκκρεμότητες για το Power Pass του Ιουνίου αλλά και του προηγούμενου εξαμήνου, οι οποίες υπήρχαν από έναν πάροχο ενέργειας.

Όπως τόνισε, μιλώντας στον ANT1, η εταιρεία που ανέλαβε το έργο είχε πρόβλημα με την άντληση στοιχείων με ένα συγκεκριμένο πάροχο και γι’ αυτό υπήρξε αυτή η καθυστέρηση.

Παράλληλα, ερωτηθείς εάν θα συνεχιστεί η επιδότηση στην αντλία για το πετρέλαιο κίνησης και εάν θα υπάρξει Fuel Pass-3, ο Χρήστος Σταϊκούρας απάντησε πως «δεν έχει πει κάτι ο πρωθυπουργός και σας θυμίζω ότι έχει πέσει σημαντικά η τιμή των καυσίμων».

Επίσης, ο υπουργός Οικονομικών σημείωσε ότι «πιθανόν να χρειαστεί η επέκταση στην επιδότηση 0,25 ευρώ το λίτρο (0,20 λεπτά + ΦΠΑ) του επιδόματος θέρμανσης και μετά την 31η Δεκεμβρίου».

Τέλος, αναφερόμενος στο ενδεχόμενο να μειωθεί περαιτέρω η προκαταβολή φόρου 80% για τους ελεύθερους επαγγελματίες ο υπουργός Οικονομικών, υπογράμμισε «δεν έχουμε άλλα περιθώρια, δεδομένου ότι πρέπει να επιδοτούμε το ηλεκτρικό ρεύμα για νοικοκυριά και επιχειρήσεις».

Διαβάστε επίσης:

Τέλος η εισφορά αλληλεγγύης για όλους – Μειώνεται κατά 20 λεπτά η τιμή του πετρελαίου θέρμανσης – Τι προβλέπει τροπολογία

ΕΚΤ: Ενδείξεις για περαιτέρω αύξηση των επιτοκίων δίνει η Λαγκάρντ

Ρωσία: Βυθίζουν το χρηματιστήριο της Μόσχας οι φήμες για επιστράτευση

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 22:38