search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 03:36
MENU CLOSE

Μαρία Σόκαλη: Με ποιον ηθοποιό είχε σχέση ενώ ήταν παντρεμένος – «Στην τουρνέ ξεχνάς γάμους και συζύγους» (Video)

22.09.2022 14:42
maria-sokali-new

Μια αναδρομή στο παρελθόν έκανε η Μαρία Σόκαλη, φέροντας στη μνήμη της τη γνωριμία της με τις Ελληνίδες σταρ του παλιού ελληνικού κινηματογράφου.

Αναφερόμενη στον θάνατο της Μάρθας Καραγιάννη και στην τελευταία επιθυμία της αείμνηστης ηθοποιού να αποτεφρωθεί, η Μαρία Σόκαλη εξέφρασε τη γνώμη της που τη βρίσκει αντίθετη.

«Τη Μάρθα Καραγιάννη τη γνώριζα πολύ καλά. Δεν ήξερα την επιθυμία της για αποτέφρωση και δεν μου άρεσε καθόλου, τη λυπήθηκα. Λέω γιατί το κάνει αυτό;Νομίζω ότι δεν έκανε καλά» είπε.

Μιλώντας για την Τζένη Καρέζη και την Αλίκη Βουγιουκλάκη, η Μαρία Σόκαλη μίλησε για δυο σταρ, αποκαλώντας τη Τζένη σνομπ, ενώ την Αλίκη πιο απλή και πάντα προσιτή.

«Η Τζένη Καρέζη ήταν λίγο σνομπ. Με σνομπάριζε αρκετά στην αρχή. Δεν μου μιλούσε, της έλεγα “καλημέρα κυρία Τζένη” και γύριζε το κεφάλι της από την άλλη. Αλλά σιγά σιγά με αγάπησε.

Και η Αλίκη Βουγιουκλάκη με αγαπούσε. Η Αλίκη δεν ζήλευε, τι λόγους είχε να ζηλέψει, ήταν είδωλο. Και οι δύο ήταν ιδιόρυθμες. Η Αλίκη ήταν πιο απλή, πιο γλυκιά, πιο προσιτή. Η Τζένη ήταν λίγο …κρατημένη πάντα» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Τέλος, η Μαρία Σόκαλη αποκάλυψε τη σχέση που είχε κάνει με τον Γιώργο Φούντα παρά το γεγονός ότι εκείνος ήταν παντρεμένος.

«Είχα κάνει σχέση με τον Γιώργο Φούντα ενώ ήταν παντρεμένος. Είχαμε πάει τουρνέ και στην τουρνέ ξεχνάς γάμους και συζύγους» τόνισε.

Διαβάστε επίσης:

Ο Μπραντ Πιτ «διαλέγει» τους πιο όμορφους άντρες στον κόσμο

Μαντόνα: Ο σέξι χορός και τα παθιασμένα φιλιά με τη ράπερ Tokischa (Video)

Βίκυ Καγιά: Απαντά σε Χριστοπούλου και Πατούλη για το «bullying» και το «τηλεοπτικό σπουπίδι» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 01:20