search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 17:34
MENU CLOSE

Ναυπακτία: Σε εξέλιξη μεγάλη πυρκαγιά – Κοντά στα σπίτια οι φλόγες (Videos)

24.09.2022 16:23
Pyrosvestiko_new

Σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι του Σαββάτου (24/9) στα Καραούλια Ναυπακτίας, με τις πυροσβεστικές δυνάμεις να έχουν ενισχυθεί την τελευταία ώρα.

Η πυρκαγιά ξέσπασε γύρω στις 2 το μεσημέρι και καίει σε χορτολιβαδική έκταση. Οι φλόγες έχουν φτάσει κοντά σε σπίτια, όπως φαίνεται σε βίντεο του nafpaktianews.gr.

Παράλληλα, σε διακοπή της κυκλοφορίας στην Εθνική Οδό έχουν προχωρήσει προληπτικά οι Αρχές, ενώ δίνεται μάχη για να μην κινδυνεύσει επιχείρηση και κατοικίες.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, στο σημείο επιχειρούν για την κατάσβεση της φωτιάς ισχυρές επίγειες και εναέριες δυνάμεις.

Ειδικότερα, επιχειρούν 32 πυροσβέστες, μία ομάδα πεζοπόρου τμήματος καθώς και 13 πυροσβεστικά οχήματα, ενώ από αέρος πραγματοποιούν ρίψεις νερού έξι αεροσκάφη.

Διαβάστε επίσης:

Ακρίβεια: Το ψωμί, ψωμάκι… – Έως 1,20 ευρώ πωλείται η φρατζόλα (Video)

Ιωάννινα: Αλεπουδάκι «υιοθέτησε» οικογένεια στο χωριό Κουκλιοί (Video)

Μαραθώνας: Οριοθετήθηκε η πυρκαγιά στο Αγναντερό

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 17:34