search
ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 20:44
MENU CLOSE

Άντονι Μπουρντέν: Η «άρρωστη» σχέση με την Αρτζέντο και τα μηνύματα πριν την αυτοκτονία – «Σταμάτα να μου σπας τα αρ@@@»

28.09.2022 13:44
bourdain_bio_new

Μια βιογραφία του Άντονι Μπουρντέν, που αναμένεται να κυκλοφορήσει σε λίγες ημέρες, ρίχνει «φως» στην, τουλάχιστον προβληματική, σχέση του με την Άζια Αρτζεντο ενώ αποκαλύπτει τα τελευταία μηνύματα που αντάλλαξαν λίγες ώρες πριν εκείνος αυτοκτονήσει.

Το βιβλίο «Down and Out in Paradise: The Life of Anthony Bourdain» θα κυκλοφορήσει στις 11 Οκτωβρίου, ενώ συγγραφέας του είναι ο Charles Leershen, ο πρώην συντάκτης του Sports Illustrated, πρώην συγγραφέας του Rolling Stone και γνωστός βιογράφος.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της DailyMail στο βιβλίο αποκαλύπτεται επίσης ότι ο διάσημος σεφ πάλευε με την εξάρτησή του με το αλκοόλ και τα ναρκωτικά ενώ είχε αδυναμία στις ιερόδουλες.

Ο Μπουρντέν έβαλε τέλος στη ζωή του σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου στη Γαλλία τον Ιούνιο του 2018, ενώ βρισκόταν εκεί για τα γυρίσματα της εκπομπής του CNN, Parts Unknown, με την αυτοκτονία του να συγκλονίζει οικογένεια, φίλους αλλά και τους θαυμαστές του.

Εκείνη την περίοδο ο Μπουρντέν ήταν, επίσης, «απελπιστικά» ερωτευμένος με την Άζια Αρτζέντο, η οποία μόλις τον είχε εγκαταλείψει μετά από έναν καβγά με αφορμή τις τρυφερές φωτογραφίες της με έναν Γάλλο δημοσιογράφο στη Ρώμη.

Σε ένα μήνυμα προς την πρώην σύζυγό του, Οτάβια Μπούσια-Μπουρντέν, ο σεφ λίγο καιρό πριν αυτοκτονήσει φέρεται να παραπονιέται έντονα: «Μισώ και εγώ τους θαυμαστές μου. Μισώ το να είμαι διάσημος. Μισώ τη δουλειά μου. Είμαι μόνος και ζω σε συνεχή αβεβαιότητα».

Η σχέση με την Αρτζέντο

Το βιβλίο περιλαμβάνει, SMS, μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και το ιστορικό αναζήτησης του υπολογιστή του Μπουρντέν, τα οποία αποκαλύπτουν την εμμονή του με την Αρτζέντο.

Στον λογαριασμό του στο Instagram o Άντονι Μπουρντέν ανέβαζε συχνά φωτογραφίες με την Αρτζέντο. Μάλιστα στις λεζάντες που συνόδευε τις φωτογραφίες δεν δίσταζε να εκφράζει δημοσίως τον έρωτά του. «Απλά μια τέλεια μέρα που με έκανες να ξεχάσω τον εαυτό μου», είχε γράψει τον Απρίλιο του 2018, μόλις δύο μήνες πριν αυτοκτονήσει.

Η βιογραφία ισχυρίζεται ότι η Αρτζέντο ζήλευε πολύ και «έγινε τόσο ελεγκτική που εξέταζε τους λογαριασμούς του Μπουρτνέν και της συζύγου του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ξεσπώντας όταν έβλεπε εικόνες με την οικογένειά του».

«Δεν ήθελες να βάλω μια φωτογραφία που είχες εσύ μέσα γιατί η Άζια θα φρίκαρε και έχω την αίσθηση ότι αυτό δεν θα αλλάξει σύντομα. Έχω κουραστεί να προσποιούμαι ότι δεν σε ξέρω. Ή ότι δεν βρισκόμαστε ποτέ στο ίδιο μέρος», του είχε πει η Μπούσια Μπουρντέν.

Εκείνος απάντησε: «Σε καταλαβαίνω. Αλλά ήμουν ειλικρινής. Η κατάσταση με τους παπαράτσι είναι φρικτή. Από τότε που σας άφησα, όμως, έχει φρικάρει».

Ο χωρισμός και τα τελευταία μηνύματα

Η Αρτζέντο τελικά τον χώρσε, επικαλούμενη την «κτητικότητά» του απέναντί της, την ώρα που ο Μπουρντέν είχε μείνει συντετριμμένος από τις φωτογραφίες της Ιταλίδας ηθοποιού να χορεύει με τον δημοσιογράφο Hugo Clement στο λόμπι του Hotel de Russie στη Ρώμη, όπου εκείνη και ο Μπουρντέν μοιράζονταν ιδιαίτερες αναμνήσεις.

Το βιβλίο αποκαλύπτει ότι αναζήτησε το όνομά της στο διαδίκτυο «εκατοντάδες» φορές στη συνέχεια.

Στην τελευταία ανταλλαγή μηνυμάτων τους, σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Μπουρντέν της έστειλε: «Είμαι εντάξει. Δεν είμαι κακεντρεχής. Δεν ζηλεύω που ήσουν με άλλον άνδρα. Δεν μου ανήκεις. Είσαι ελεύθερη. Όπως είπα. Όπως υποσχέθηκα. Όπως πραγματικά εννοούσα. Αλλά ήσουν απρόσεκτη. Ήσουν απερίσκεπτη με την καρδιά μου. Με τη ζωή μου».

Η Αρτζέντο απάντησε «Δεν το αντέχω αυτό». Εκείνος στη συνέχεια τη ρώτησε: «Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω;». Εκείνη του απάντησε: «Σταμάτα να μου σπας τ’ @@@». Ο Μπουρντέν απάντησε: «Εντάξει» και αυτοκτόνησε λίγες ώρες αργότερα…

Η οικογένεια του Μπουρντέν και η Αρτζέντο έχουν ήδη αμφισβητήσει το βιβλίο, κατηγορώντας τη συγγραφέα του για πολλές ανακρίβειες. 

Διαβάστε επίσης:

Κάρα Ντελεβίν: Πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τα ανησυχητικά δημοσιεύματα για την υγεία της (Photos)

Ο Σπύρος Μπιμπίλας απαντά στα αρνητικά σχόλια – «Είμαι 67 ετών και θα φοράω το μαγιό που μου αρέσει» (Video)

Γιολάντα Μπαλαούρα: «Έκανα βιντεοκασέτα για τα χρήματα και το μεράκι – Καταλαβαίνεις τι έγινε» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 20:37