search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 14:58
MENU CLOSE

Ελένη Φουρέιρα: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τις φήμες εγκυμοσύνης και η ενόχλησή της για τις κάμερες (Video)

28.09.2022 10:53
foureira-new

Την πρώτη της δημόσια εμφάνιση έπειτα από τις φήμες που τη θέλουν να διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της έκανε η Ελένη Φουρέιρα.

Αν και η τραγουδίστρια φρόντιζε να αποφεύγει τη δημοσιότητα τον τελευταίο καιρό, οι κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών την «εντόπισαν» σε κεντρικό σημείο της Αθήνας.

Η εκπομπή «Mega Καλημέρα» παρουσίασε μερικά πλάνα από τη βραδινή της έξοδο με το ρεπορτάζ να αναφέρει ότι η παρουσία καμερών ενόχλησε ιδιαίτερα την τραγουδίστρια.

«Μιλήσαμε και μου είπε “πραγματικά, είμαι πολύ ενοχλημένη αυτή τη στιγμή. Γιατί να είναι απέναντι κάμερες;”», ανέφερε μεταξύ άλλων η δημοσιογράφος που μετέφερε το ρεπορτάζ. 

Υπενθυμίζεται πως οι φήμες που θέλουν έγκυο την Ελένη Φουρέιρα στο πρώτο της παιδί με τον Αλμπέρτο Μποτία προέκυψαν μετά την αναβολή των προγραμματισμένων εμφανίσεών της για το φετινό καλοκαίρι.

Μέχρι στιγμής, η ίδια δεν έχει επιβεβαιώσει ούτε όμως και διαψεύσει την εν λόγω φημολογία, αφήνοντας «ανοιχτά» όλα τα σενάρια.

Διαβάστε επίσης:

Robert Cormier: Νεκρός στα 33 του ο ηθοποιός του «Heartland» (photos/videos)

Γκουίνεθ Πάλτροου: Έγινε 50 και πόζαρε γυμνή για να το γιορτάσει – «Νιώθω τόσο καλά» (Photo)

Σακίρα: Σε δίκη για φοροδιαφυγή – Αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης 8 ετών και πρόστιμο – μαμούθ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 14:57