search
ΔΕΥΤΕΡΑ 10.06.2024 00:11
MENU CLOSE

Μαρία Αναστασοπούλου: Πώς πήρε την απόφαση να αποχωρήσει από τον ΣΚΑΪ (Video)

28.09.2022 08:54
maria-anastasopoyloy-new (2)

Για την αποχώρησή της από τον ΣΚΑΪ έπειτα από μια συνεργασία χρόνων και τη μετεγγραφή της στον ΑΝΤ1 στο πλευρό του Γιώργου Παπαδάκη μίλησε η Μαρία Αναστασοπούλου.

Καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, η δημοσιογράφος αποκάλυψε ότι είχε πολλές προτάσεις κατά καιρούς, ενώ τόνισε ότι ένα «όχι» στον Γιώργο Παπαδάκη ήταν, αν μη τι άλλο, εξαιρετικά δύσκολο.

«Η σχέση μου με τον ΣΚΑΙ δεν έχει να κάνει με αριθμούς. Ήμουν εκεί από παιδάκι, κάνοντας πρακτική στο Πανεπιστήμιο. Συμπλήρωσα φέτος 15 χρόνια. Είχαν γίνει αρκετές προτάσεις κι από άλλους σταθμούς. Έγινε από τον Γιώργο Παπαδάκη κι ήταν σε εξέλιξη η διαπραγμάτευσή μου με τον ΣΚΑΙ. Μετά από μερικές εβδομάδες είπα το ναι στον Γιώργο» δήλωσε η Μαρία Αναστασοπούλου και πρόσθεσε:

«Γίνονται οι προτάσεις, αποφασίζεις αν σε αφορούν και μετά βλέπεις τι άλλο υπάρχει. Με τον Δημήτρη Οικονόμου ήμασταν μαζί έξι σεζόν και την εκπομπή τη χτίζαμε μέρα με τη μέρα. Είχα καψούρα με αυτήν την εκπομπή και την πρωινή ζώνη. Αποφάσισα όμως ότι είναι φοβερή πρόκληση να έχω στο βιογραφικό μου ότι συνεργάστηκα με τον Γιώργο Παπαδάκη. Ο Γιώργος είναι αυτός που είναι, έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του κόσμου με τη δουλειά του και λέω κοίτα πόσο ετερόκλητο και διαφορετικό είναι να συνεργαστείς μαζί του»

Διαβάστε επίσης:

Σασμός: Φωτογραφίες από τα γυρίσματα από τον «παπά – Μιχάλη»

«Ελαιοτριβείο» τηλεθέασης η «Γη της ελιάς»

Να απορριφθεί και η νέα αγωγή των απόστρατων κατά του Νίκου Μπογιόπουλου ζητούν ΚΚΕ και ΜέΡΑ25

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 10.06.2024 00:11