search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 18:16
MENU CLOSE

Θεσσαλονίκη: Γρονθοκόπησε οδηγό λεωφορείου του ΟΑΣΘ – Τον αναζητάει η αστυνομία

29.09.2022 09:55
oasth_new

Οι οδηγοί  των λεωφορείων ασκούν λειτούργημα. Προσπαθούν υπό αντίξοες καμια φορά συνθήκες να μεταφέρουν τους επιβάτες με ασφάλεια στον προορισμό τους.

Τα παραπάνω φαινεται ότι δεν συμμερίζονται ορισμένοι επιβάτες . Όπως αυτός που γρονθοκόπησε – άγνωστό για ποιον λόγο – οδηγό των αστικών συγκοινωνιων της Θεσσαλονίκης  τη νυχτα της περασμένης Τρίτης .  

 Το επεισόδιο σημειώθηκε στη 01.00 μετά τα μεσάνυχτα στη νυχτερινή γραμμή Αεροδρομίου, στο ύψος της Καμάρας.

Τον μετέφεραν στο νοσοκομείο

Ειδοποιήθηκε η Αστυνομία και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποίο μετέφερε τον οδηγό στο εφημερεύον νοσοκομείο για την παροχή Πρώτων Βοηθειών, ενώ το δρομολόγιο δεν ολοκληρώθηκε, όπως αναφέρει σε ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση του Οργανισμού.

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΑΣΘ Κώστας Ταγγίρης επικοινώνησε με τον οδηγό για να του εκφράσει τις ευχές του για ταχεία ανάρρωση, τονίζοντας ότι ο Οργανισμός βρίσκεται στο πλευρό του και καταδικάζοντας απερίφραστα τα περιστατικά βίας.

Ο κ. Ταγγίρης, με αφορμή το περιστατικό δηλώνει στο thestival.gr, ότι ο ΟΑΣΘ δεν πρόκειται ποτέ να ανεχθεί τέτοιες συμπεριφορές εναντίον του προσωπικού του.

Ταυτόχρονα, καλεί το επιβατικό κοινό να βοηθά στον εντοπισμό των δραστών και υπογραμμίζει ότι ο Οργανισμός θα βρίσκεται πάντα στο πλευρό των εργαζομένων με την παροχή νομικής βοήθειας και οποιασδήποτε άλλης συνδρομής απαιτηθεί.

Διαβάστε επίσης

Σποράδες: Απείλησε να σκοτώσει την σύζυγό του – Tον υπερασπίστηκαν στο δικαστήριο τα παιδιά του

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου

Μεσσηνία: Κερδίζει την μάχη για την ζωή το 4 μηνών βρέφος (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 18:16