search
ΤΕΤΑΡΤΗ 17.04.2024 03:02
MENU CLOSE

Βορίδης- Γεραπετρίτης: Ετοιμάζονται να αποκλείσουν με νόμο το κόμμα Κασιδιάρη από τις εκλογές;

29.09.2022 17:30
voridis- gerapetritis- new

Με την δίκη της Χρυσής Αυγής στο Εφετείο να έχει ήδη ξεκινήσει με προκλήσεις από τους καταδικασμένους ναζιστές και το κόμμα Κασιδιάρη να βρίσκεται στα σπάργανα, φαίνεται ότι υπάρχει βούληση της κυβέρνησης να αποκλείσει την κάθοδο του Ηλία Κασιδιάρη στις επόμενες εκλογές.

Σύμφωνα με τη στήλη big mouth του powergame.gr, οι υπουργοί Γιώργος Γεραπετρίτης και Μάκης Βορίδης ετοιμάζουν νομοθετική πρωτοβουλία προκειμένου να αποκλείσουν από τις επόμενες βουλευτικές εκλογές το κόμμα Κασιδιάρη.

Γράφει χαρακτηριστικά η στήλη:

«Μιλάμε για αναγκαία και απολύτως λογική ρύθμιση, αφού όπως επισημαίνουν έμπειροι συνταγματολόγοι, σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να επιτραπεί η κάθοδος στις κάλπες ενός κόμματος, του οποίου ηγείται ένας καταδικασμένος για βαριά αδικήματα πρώην βουλευτής.

Ο υπό κατάρτιση νόμος αναμένεται να έχει οικουμενική στήριξη αφού κανένα από τα υπάρχοντα κόμματα δεν πρόκειται διαφωνήσει με την ρύθμιση του αποκλεισμού».

Διαβάστε επίσης:

Οικονόμου «αδειάζει» Κυρανάκη

Μπακογιάννη: «Ο Κυριάκος βγήκε καλύτερος απ’ό,τι περιμέναμε – Κανείς δεν ήξερε ότι είχε τέτοιες ηγετικές ικανότητες» (video)

Εξεταστική: Σε ποιους βουλευτές έδωσε συγχαρητήρια το Μέγαρο Μαξίμου

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 17.04.2024 01:39