search
ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 22:16
MENU CLOSE

Ο Νεϊμάρ στηρίζει Μπολσονάρου στις εκλογές της Βραζιλίας (Videos)

30.09.2022 15:42
neymar

Ο Βραζιλιάνος αστέρας του ποδοσφαίρου Νεϊμάρ Τζούνιορ τάσσεται υπέρ της επανεκλογής του Προέδρου Ζαΐχ Μπολσονάρου, δείχνοντας την υποστήριξή του σε ένα βίντεο στο TikTok πριν από τις κρίσιμες εκλογές του Σαββατοκύριακου.

Η δημόσια υποστήριξη του Νεϊμάρ ήρθε μια ημέρα αφότου ο Μπολσονάρου επισκέφθηκε ένα φιλανθρωπικό ινστιτούτο κοντά στο Σάο Πάολο που ανήκει στον παγκόσμιο σούπερ σταρ, ο οποίος επί του παρόντος παίζει επαγγελματικά στην ποδοσφαιρική ομάδα της Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο Νεϊμάρ εμφανίστηκε σε ένα ξεχωριστό βίντεο να χαιρετίζει τον Μπολσονάρου στην εκδήλωση του ινστιτούτου, την ώρα που ο αριστερός πρώην πρόεδρος Λουίζ Ινάσιο Λούλα ντα Σίλβα, γνωστός ως Λούλα, προηγείται στις δημοσκοπήσεις.

Στην εκδήλωση την προηγούμενη μέρα, ο Νεϊμάρ ευχαρίστησε τον Μπολσονάρου για «αυτή τη λαμπρή επίσκεψη».

Τις τελευταίες ημέρες, ο Νεϊμάρ βοήθησε την εθνική ομάδα της Βραζιλίας καθώς συνέτριψε την Γκάνα και την Τυνησία σε φιλικά παιχνίδια ενόψει του φετινού Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ, που θα ξεκινήσει στα τέλη Νοεμβρίου.

Ο Μπολσονάρου δημοσίευσε το βίντεο υποστήριξης του Νεϊμάρ στο Twitter, συνδέοντας την προσπάθεια επανεκλογής του με την προσπάθεια της ποδοσφαιρόφιλης Βραζιλίας να κατακτήσει τον έκτο τίτλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Διαβάστε επίσης:

Λονδίνο – Νέα Υόρκη σε 80 λεπτά: Το σχέδιο για το νέο πυρηνοκίνητο Concorde (Video/Photos)

Ενεργειακή κρίση – EE: Πολιτική συμφωνία για τον περιορισμό των υψηλών τιμών ηλεκτρικής ενέργειας

Nord Stream: Σενάρια τρόμου και θεωρίες συνωμοσίας μετά το σαμποτάζ στον αγωγό φυσικού αερίου (photos/videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 22:15