search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 22:03
MENU CLOSE

Λευτέρης Πανταζής: Συγκινεί το «αντίο» στον Σταμάτη Κόκοτα – «Σε ευχαριστώ για τις στιγμές που μου χάρισες» (Video)

01.10.2022 16:39
stamatis_kokotas

Συντετριμμένος είναι ο Λευτέρης Πανταζής με το θάνατο του Σταμάτη Κόκοτα.

Μιλώντας για την απώλεια του σπουδαίου λαϊκού καλλιτέχνη, ο Λευτέρης Πανταζής είπε στην εκπομπή «OPEN Weekend»: «Μόλις ξύπνησα, έπινα τον καφέ μου και άκουσα τα δυσάρεστα νέα. Ένας μεγάλος καλλιτέχνης μια φοβερή διαδρομή στο μουσικό στερέωμα. Και τι δεν έχει τραγουδήσει αυτός ο άνθρωπος, και τι υπέροχες στιγμές μας έχει χαρίσει. Ήταν ο άνθρωπος που μόλις ξεκίνησα, τραγουδούσα μόνο Σταμάτη Κόκοτα».

Αναφερόμενος στα θέματα υγείας που αντιμετώπιζε τα τελευταία χρόνια ο Σταμάτης Κόκοτας, ο Λευτέρης Πανταζής είπε: «Δεν ήξερα ότι είναι άρρωστος. Παιδιά, τελευταία έχουν φύγει πολλοί καλλιτέχνες. Φεύγουν άνθρωποι που τους είχαμε σαν πρότυπα με αυτούς μεγαλώσαμε, ένας από αυτούς ήταν και ο Σταμάτης, ο φίλος μου. Έχουμε βρεθεί και μαζί πολλές φορές. Τον ευχαριστώ πολύ για όλες αυτές τις στιγμές που μας χάρισε, να είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».

Στην εκπομπή μίλησε και ο Γιώργος Κατσαρός, ο οποίος στάθηκε στη φωνή του Σταμάτη Κόκοτα. «Ο Σταμάτης υπήρξε ένα από τα μεγαλύτερα κεφάλια του ελληνικού τραγουδιού, ένας τραγουδιστής που η φωνή του έμεινε ανεξίτηλη στον δίσκο. Συνεργαστήκαμε αρκετές φορές. Τελευταία, χάνουμε καλλιτέχνες φίλους μου. Εύχομαι να είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει και εκεί που θα πάει να έχει την άνεση να μιλήσει σε άλλους φίλους», είπε.

Διαβάστε επίσης:

Χριστίνα Χειλά – Φαμέλη: «Δεν εντοπίζω εύκολα τον “λάθος άντρα” – Έχω τον μ@@κομαγνήτη» (Videos)

Μαρία Σολωμού: Η έκπληξη του Mente Fuerte για τα γενέθλιά της – «Χρόνια καλά αγαπάρα μου» (Videos)

Λάκης Γαβαλάς για Σοφία Χατζηπαντελή: «Με αυτό το λουκ ούτε στο σινεμά δεν πρόκειται να πάει» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 22:03