search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 20:19
MENU CLOSE

Σταμάτης Κόκοτας: Η σπάνια εμφάνιση στον Λευτέρη Παπαδόπουλο (Video)

01.10.2022 11:54
KOKOTAS

Ο μεγάλος λαϊκός τραγουδιστής Σταμάτης Κόκοτας, που στα 85 του έφυγε από τη ζωή, μπορεί τα τελευταία χρόνια να είχε περιορίσει τις δημόσιες εμφανίσεις, λόγω και των προβλημάτων υγείας που αντιμετώπιζε, αλλά στο παρελθόν έχει κάνει κάποιες τηλεοπτικές εμφανίσεις.

Μια από τις χαρακτηριστικότερες ήταν στις τηλεοπτικές «Συναντήσεις», που παρουσίαζε για αρκετά χρόνια ο στιχουργός Λευτέρης Παπαδόπουλος. Συγκεκριμένα, στις 26 Ιανουαρίου 2008, η εκπομπή ήταν αφιερωμένη στον Σταμάτη Κόκοτα.

Στη συζήτηση με τον Λευτέρη Παπαδόπουλο, ο Σταμάτης Κόκοτας είχε ανατρέξει στα πρώτα χρόνια της καριέρας του στο Παρίσι, στη συνεργασία του με τον Σταύρο Ξαρχάκο και τον Νίκο Γκάτσο, τις επιτυχίες με τον Δήμο Μούτση, τον Απόστολο Καλδάρα και το «Όνειρο απατηλό», τον Γιάννη Σπανό και το «Πες πως μ’ αντάμωσες», τη συνάντησή του με τον Βασίλη Τσιτσάνη και τον Μίκη Θεοδωράκη και, βεβαίως, τη συνεργασία του με τον ίδιο τον Λευτέρη Παπαδόπουλο.

Διαβάστε επίσης:

Διπλό έγκλημα στην Καβάλα: Το ανατριχιαστικό σημείωμα του αυτόχειρα λίγο πριν σκοτώσει μάνα και παιδί (Videos)

Προσωπικός γιατρός: Ενεργοποιείται το σύστημα για τους πολίτες – Πώς θα κλείνουμε ραντεβού

Καιρός: Καλοκαιρινές θερμοκρασίες την πρώτη μέρα του Οκτωβρίου

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 20:17