search
ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 07:58
MENU CLOSE

Ευρωσοσιαλιστές πικάρουν Μητσοτάκη

Δημοσιεύτηκε στο ΠΟΝΤΙΚΙ

τεύχος 2249
29/09/2022
02.10.2022 08:30
mitsotakis_maximou299_new

Το φυσάει και δεν κρυώνει ο Μητσοτάκης με το χουνέρι που του έκαναν οι Ευρωπαίοι Σοσιαλιστές. Στην τελευταία διαδικτυακή καμπάνια των Ευρωσοσιαλιστών με θέμα την ελευθερία του Τύπου γίνεται αναφορά στον Πολωνό ηγέτη του κόμματος Νόμος και Δικαιοσύνη Γιάροσλαβ Κατσίνσκι, στον πρωθυπουργό της Ουγγαρίας Βίκτορ Όρμπαν και στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Η φωτογραφία με τους τρεις τιτλοφορείται «Εχθροί της ελευθεροτυπίας». Όπως μαθαίνουμε, η ενόχληση του Κυριάκου Μητσοτάκη για το θέμα είναι τεράστια.

Η αλήθεια είναι ότι S&D και ΕΛΚ στο θέμα της ελευθερίας του Τύπου στην Ελλάδα είναι στα μαχαίρια. Πάντως, δεν θα πρέπει να αποκλείσουμε να κυκλοφορήσει μία τέτοια αφίσα και από την ομάδα Renew Europe (ομάδα Μακρόν), η οποία υπενθυμίζουμε ότι έστησε στον τοίχο τον Έλληνα πρωθυπουργό για το θέμα της ελευθερίας του Τύπου. Από τις πιο δύσκολες μέρες που πέρασε ο Μητσοτάκης κατά τη διάρκεια της διακυβέρνησής του ήταν αυτές στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο τον περασμένο Ιούλιο.

Διαβάστε επίσης:

Γκρίνιες και αιτήματα για ρουσφέτια φτάνουν στο Μαξίμου

Μην ξεχνιέστε, ο Ανδρουλάκης είναι το θύμα

OPAP Arena: Στα επίσημα του γηπέδου Καραμανλής, Βαρδινογιάννης και Γεωργιάδης

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 07:58