search
ΚΥΡΙΑΚΗ 26.05.2024 11:55
MENU CLOSE

Βρετανία: Δύο νέα ειδικά πλοία θα προστατεύουν τις υποθαλάσσιες υποδομές μετά τις διαρροές στους αγωγούς Nord Stream

02.10.2022 21:34
Future war ship_new

Η Βρετανία θα αποκτήσει δύο ειδικά πλοία για την προστασία της υποθαλάσσιας υποδομής, όπως καλώδια και αγωγοί, ανακοίνωσε ο υπουργός Αμυνας Μπεν Ουάλας, μετά τις διαρροές που εκδηλώθηκαν στους αγωγούς φυσικού αερίου Nord Stream στην Βαλτική και θεωρείται ότι οφείλονται σε σαμποτάζ.

Την ανακοίνωση για την απόκτηση «δύο ειδικών πλοίων με την ικανότητα προστασίας της ασφάλειας των καλωδίων και των αγωγών» έκανε ο Μπεν Ουάλας κατά την διάρκεια του Συνεδρίου του Συντηρητικού Κόμματος στο Μπέρμιγχαμ.

Διαβάστε επίσης:

Ιράν: Τους 100 πλησιάζουν οι νεκροί από την καταστολή των διαδηλώσεων μετά τον θάνατο της Μαχσά Αμινί

Βασιλιάς Καρόλος Γ’: Η επίσημη φωτογραφία που τοποθετεί τον Ουίλιαμ και την Κέιτ στην «καρδιά» της βρετανικής μοναρχίας (Photo)

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ: «Δεν του φτάνει η κοροϊδία του κ. Μητσοτάκη σε 11 εκατ. Έλληνες, τώρα θέλει να την διευρύνει και σε 67 εκατ. Βρετανούς;»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 26.05.2024 11:45