search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 00:08
MENU CLOSE

Άγιος Παντελεήμονας: Βίαζε την κόρη του επί πέντε χρόνια και χτυπούσε τη γυναίκα του

03.10.2022 16:30
viasmos_new

Σοκ και φρίκη προκαλεί η νέα υπόθεση βιασμού και ενδοοικογενειακής βίας, στο κέντρο της Αθήνας. Πατέρας τεσσάρων παιδιών, βίαζε τη 12χρονη κόρη του από τα 7 της χρόνια και χτυπούσε τη γυναίκα του.

Όπως αναφέρει το protothema.gr, μόνο όταν η μητέρα αποφάσισε να δώσει τέλος στην κόλαση που ζούσε στο σπίτι της στον Άγιο Παντελεήμονα και να τον καταγγείλει για ενδοοικογενειακή βία, το κοριτσάκι «έσπασε» και αποκάλυψε όσα φρικαλέα βίωνε απο τον ίδιο της τον πατέρα.

Μάλιστα, οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ μετά την καταγγελία της γυναίκας «χτένισαν» τα στέκια του 40χρονου δραστη στο κέντρο της Αθήνας, για να καταφέρουν τελικά να τον μπλοκάρουν σε λεωφορείο της γραμμής, ενώ κατευθυνοταν στη Γλυφάδα, και να του περάσουν χειροπέδες.

Συγκεκριμένα, στις 27 Σεπτεμβρίου η γυναίκα από τη Γεωργία υπέβαλλε μήνυση στο ΑΤ Ομόνοιας για ενδοοικογενειακή βία κατά του Μπαγκλαντεσιανού συζύγου της, με τον οποίο έχουν αποκτήσει τέσσερα παιδιά.

Όπως αποκάλυψε η μητέρα των τεσσάρων ανήλικων παιδιών, εδώ και χρόνια ο 40χρονος τη δέρνει, τη βρίζει και την εκφοβίζει ότι θα την «τελειώσει», ενώ την ίδια σκληρή συμπεριφορά επιδεικνύει και απέναντι στη μεγαλύτερη κόρη τους, η οποία είναι 12 ετών.

Μία μέρα μετά τη σύλληψη του άντρα, το κοριτσάκι εξομολογήθηκε στην μητέρα της πως από την ηλικία των επτά ετών, ο πατέρας της άρχισε να την «πειράζει» και να την βγάζει γυμνές φωτογραφίες. Όπως υποστήριξε, οταν αντιδρούσε στην κτηνωδία, ο 40χρονος, την έδερνε την έβριζε και την απειλούσε οτι θα της κάνει κακό, αν μιλούσε για τον βιασμό της.

Τον φάκελο της υπόθεσης χειρίζεται η Υποδιευθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής, ενω ο βιαστής εξακολουθεί να κρατείται και απολογείται αύριο Τρίτη (4/10).

Διαβάστε επίσης:

Κόρινθος: Προφυλακίστηκε ο 33χρονος που απήγαγε και βίασε την πρώην σύζυγό του

Καιρός: Νεφώσεις με πτώση της θερμοκρασίας – Πού θα σημειωθούν βροχές

Ταχυμεταφορές: Όργιο παρατυπιών από τις εταιρείες κούριερ – Οι αποζημιώσεις που δικαιούνται οι καταναλωτές

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 00:04