search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 02:22
MENU CLOSE

Υποκλοπές: «Βέλη» Τζαβάρα κατά Μητσοτάκη για Ανδρουλάκη-Κουκάκη – «Παραβίαση του Συντάγματος» (video)

05.10.2022 14:56
tzavaras_new 2

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και μέλος της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας, Κώστας Τζαβάρας, εξαπέλυσε νέα επίθεση κατά του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, για την υπόθεση των υποκλοπών.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο τηλεοπτικής συζήτησης μαζί με τον Νίκο Βούτση και τον Παύλο Γερουλάνο στο ΑΡΤ, ο κ. Τζαβάρας αναφέρθηκε στην παρακολούθηση Ανδρουλάκη από την ΕΥΠ, λέγοντας πως συνιστά παραβίαση του Συντάγματος και του Δημοκρατικού Πολιτεύματος.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε και στην παρακολούθηση του δημοσιογράφου Θανάση Κουκάκη, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «αυτό όμως που εντυπωσιάζει και εγώ δεν μπορώ να το χωνέψω εύκολα είναι πως είναι δυνατόν να συνδέεται με την προστασία της εθνικής ασφάλειας ένας δημοσιογράφος που προσπαθεί να αποκαλύψει σκάνδαλα ή διαφθορά στον τραπεζικό τομέα».

«Αντίθετα, λόγοι εθνικής ασφαλείας επιβάλλουν να πατάξουμε τη διαφθορά και κυρίως να καταπολεμήσουμε το μαύρο χρήμα που κυκλοφορεί άφθονο. Αυτά για μένα έχουν να κάνουν με την εθνική ασφάλεια, την εσωτερική και την εξωτερική», σχολίασε.

Διαβάστε επίσης:

Τουρκολιβυκό «μνημόνιο»: Διπλό «άδειασμα» στον Ερντογάν από ΗΠΑ και ΕΕ (Video)

Όπως μπήκαν, βγήκαν από την ΚΟ της ΝΔ οι γαλάζιοι βουλευτές – Έφυγαν χωρίς απαντήσεις για την ακρίβεια και την ενέργεια

Στέιτ Ντιπάρτμεντ: «Αδειάζει» την Άγκυρα και την Τρίπολη για το τουρκολιβυκό μνημόνιο – Να απέχουν από ενέργειες που αυξάνουν την ένταση

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 00:58