search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 17:03
MENU CLOSE

Ριάνα: Η μεγάλη επιστροφή της θα είναι στο Super Bowl (Photos/Videos)

05.10.2022 16:38
rihanna_flickr_new

Έχει τιμηθεί εννέα φορές με βραβείο Grammy, αλλά η Ριάνα εξακολουθεί να αισθάνεται αγχωμένη όταν πρόκειται να εμφανιστεί σε μία μεγάλη σκηνή.

Τουλάχιστον αυτό λέει πως της συμβαίνει από τη στιγμή που επιλέχθηκε για να εμφανιστεί στο σόου του  τελικού του Super Bowl, στις ΗΠΑ, που είναι ένα από τα μεγαλύτερα τηλεοπτικά προγράμματα με τεράστια τηλεθέαση.

Η 34χρονη Ριάνα παραδέχτηκε πως νοιώθει άγχος, αλλά και ενθουσιασμό. «Είμαι νευρική, αλλά και ενθουσιασμένη», δήλωσε στο ΤΜΖ η Ριάνα, όταν ρωτήθηκε πως αισθάνεται που επιλέχθηκε για την εμφάνιση στο σόου.

Η Ριάνα ποστάρισε μάλιστα στο Instagram και στο Twitter μία φωτογραφία της, κρατώντας μία μπάλα.

Η Ριάνα δεν αποκάλυψε τίποτα ως προς το περιεχόμενο της εμφάνισής της, αλλά φημολογείται ότι στη σκηνή θα την πλαισιώσουν άλλα δύο διάσημα πρόσωπα.

Το 2018 οι διοργανωτές του Super Bowl είχαν πλησιάσει την Ριάνα για να εμφανιζόταν στον τελικό που έγινε στην Ατλάντα. Ωστόσο απέρριψε την πρόταση εν μέσω της διαμάχης που είχε ξεσπάσει για την στάση του πρώην αθλητή των San Francisco 49ers, ο οποίος ενώ ακουγόταν ο εθνικός ύμνος είχε κάνει μια χειρονομία για να διαμαρτυρηθεί για την αστυνομική βία και την κοινωνική ανισότητα.

«Δεν θα τολμούσα να εμφανιστώ. Για ποιον λόγο; Ποιος κερδίζει από κάτι  τέτοιο; Όχι οι δικοί μου άνθρωποι. Δεν θα μπορούσα να προωθήσω το σόου», είχε πει η Ριάνα στο Vogue, το 2019, δικαιολογώντας τη στάση της απέναντι στην πρόταση των διοργανωτών του Super Bowl.

«Υπήρχαν πράγματα σε αυτή τη διοργάνωση με τα οποία δεν συμφωνούσα καθόλου και δεν επρόκειτο να υπηρετήσω τη διοργάνωση», πρόσθεσε. Τη χρονιά εκείνη είχαν εμφανιστεί στο γήπεδο η ροκ μπάντα του  Adam Levine με σπέσιαλ καλεσμένους τους Big Boi και Travis Scott.

Το σόου που έγινε τον Φεβρουάριο στο Super Bowl ήταν μια τεράστια επιτυχία, καθώς συγκέντρωσε πάνω από 120 εκατομμύρια τηλεθεατές, με μεγάλους σταρ στη σκηνή-  Dr. Dre, Snoop Dogg, Eminem, Mary J. Blige, 50 Cent, και Kendrick Lamar.

Τα τελευταία 10 χρόνια στο σόου έχουν εμφανιστεί μεγάλα ονόματα της μουσικής βιομηχανίας, όπως οι Beyonce, Coldplay, Bruno Mars, Katy Perry, Lady Gaga, Justin Timberlake, Maroon 5, Shakira και η Jennifer Lopez.

Διαβάστε επίσης:

Nord Stream: «Σαμποτάζ με τη συμμετοχή κρατικών παραγόντων» οι εκρήξεις, σύμφωνα με τη Γερμανία

Μπινός, Κοτιγιάρ, Ιπέρ κόβουν τα μαλλιά τους σε αλληλεγγύη στις Ιρανές γυναίκες (Photos/Video)

Βερολίνο: Η Ελλάδα δεν δεσμεύεται από την τουρκολυβική συμφωνία – Δύο κράτη δεν μπορούν να συνάψουν συμφωνία σε βάρος τρίτου

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 17:03