search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 18:05
MENU CLOSE

Τραγωδία στη Φθιώτιδα: 90χρονος κέρασε όλο το καφενείο, τους κάλεσε στην κηδεία του και μετά αυτοκτόνησε

07.10.2022 16:10
kafeneio13-new

Τραγωδία σημειώθηκε στο Δήμο Αμφίκλειας – Ελάτειας στη Φθιώτιδα, με την αυτοκτονία 90χρονου, εξαιτίας των προβλημάτων υγείας που αντιμετώπιζε, το μεσημέρι της Παρασκευής.

Σύμφωνα με μαρτυρίες συγχωριανών του, που επικαλείται το lamiareport.gr, το ίδιο πρωί είχε πάει στο καφενείο του χωριού και τους κέρασε όλους. Φεύγοντας τους ρώτησε αν θα πάνε στην κηδεία του, με τους ανθρώπους εκεί να τον πειράζουν καθώς δεν πίστεψαν ότι μιλούσε σοβαρά.

Δυστυχώς ο 90χρονος είχε πάρει την απόφασή του και ειδοποίησε μάλιστα και κάποιους συγγενείς του καλώντας τους επίσης στην κηδεία του! Πριν προλάβουν κι εκείνοι να ειδοποιήσουν και να ελέγξουν αν τα έλεγε σοβαρά, ο ηλικιωμένος μέσα στο σπίτι όπου διέμενε μόνος του έστρεψε πάνω του το κυνηγετικό όπλο που είχε και αυτοπυροβολήθηκε.

Στο σημείο έφτασαν περιπολικά του ΑΤ Αμφίκλειας προκειμένου να εξετάσουν όλα τα στοιχεία, για τη διερεύνηση της υπόθεσης που βύθισαν στο πένθος την τοπική κοινωνία.

Διαβάστε επίσης:

Δίκη Χρυσής Αυγής: Ο ναζιστικός χαιρετισμός του Κωνσταντίνου Πλεύρη μέσα στο δικαστήριο (Photos)

Υπόθεση Siemens: Νέα παρέμβαση Ντογιάκου – Εξετάζει το ενδεχόμενο αναίρεσης της απαλλακτικής απόφασης

Τήνος: Το νησί με τα ομορφότερα χωριά των Κυκλάδων που προσφέρεται για εξερευνήσεις και μετά το καλοκαίρι (Photos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 17:57