search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 05:33
MENU CLOSE

Κολωνός: Στον ανακριτή οι κατηγορούμενοι για τον βιασμό της 12χρονης – Αναγνώρισε πάνω από 10 άτομα το κορίτσι (video)

12.10.2022 11:45
kolwnosanakritis

Στον ανακριτή, υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, οδηγήθηκαν λίγο μετά τις 11 το πρωί ο 53χρονος και ο 42χρονος που κατηγορούνται για την υπόθεση βιασμού του 12χρονου κοριτσιού στον Κολωνό.

Ο 53χρονος ιδιοκτήτης σούπερ μάρκετ στον Κολωνό κατηγορείται ότι βίαζε και εξέδιδε το 12χρονο κορίτσι, ενώ ο 42χρονος πως είχε βιάσει το παιδί.

Οι δύο κατηγορούμενοι θα απολογηθούν για όσα τους καταλογίζονται με τον 53χρονο να καλείται να δώσει εξηγήσεις για βαρύτατες κατηγορίες που έχουν απαγγελθεί σε βάρος του. 

Χωρίς συνήγορο

Ο Ηλίας Μίχος φέρεται να προσέρχεται στον Ανακριτή χωρίς συνήγορο με μία δικογραφία που βρίθει στοιχείων σε βάρος του, μεταξύ των οποίων απομαγνητοφωνημένες συνομιλίες, μηνύματα, φωτογραφίες, βίντεο, αλλά και καταθέσεις.

Για την υπεράσπιση του κατηγορούμενου θα διοριστεί αυτεπάγγελτα από τον ανακριτή δικηγόρος. Εφόσον αποδεχθεί τον διορισθεντα συνήγορο ο Μίχος, θα πρέπει να δοθεί χρόνος για να ενημερωθεί επί της δικογραφίας ο δικηγόρος.

Ωστόσο, σήμερα, εκπνέει το όριο των πέντε ημερών που μπορεί να κρατείται χωρίς απολογία, οπότε ο Μίχος ή θα συναινέσει για την παράταση της κράτησής του αν ζητήσει προθεσμία ο δικηγόρος ή θα απολογηθεί χωρίς δικηγόρο.

Κόσμος που βρέθηκε στην Ευελπιδων αποδοκίμασε τους δύο κατηγορούμενους.

Αναγνώρισε τους βιαστές της

Σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα, οι τελευταίες πληροφορίες από αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι το κορίτσι αναγνώρισε περισσότερα από 10 άτομα ως βιαστές του.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η αναγνώριση των βιαστών έγινε από την 12χρονη μέσα από φωτογραφίες ταυτοτήτων γεγονός που δείχνει ότι τα άτομα αυτά δεν ήταν σεσημασμένα για παρόμοιες υποθέσεις. 

Ενδεικτικό της έκτασης της νοσηρότητας της υπόθεσης, είναι το γεγονός ότι για τρεις εβδομάδες οι αστυνομικοί παρακολουθούσαν το τηλέφωνο του Ηλία Μίχου και έχουν 500 σελίδες υλικό απομαγνητοφωνήσεων, το οποίο ξετυλίγει το κουβάρι της υπόθεσης.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της δικογραφίας, ο 53χρονος κατηγορούμενος δρούσε μεθοδικά κυρίως μέσω του διαδικτύου με προφίλ που φαίνονταν να ανήκαν στη 12χρονη, τα οποία στην πραγματικότητα διαχειριζόταν ο ίδιος.

Διαβάστε επίσης:

Κολωνός: «Δεν με πιάνει κανείς, έχω επαφές» έλεγε στη 12χρονη ο 53χρονος – Και παντρεμένο ζευγάρι είχε προσεγγίσει το κορίτσι! (video)

Κανονικά κυκλοφορούν τα τρόλεϊ – Παράνομη κρίθηκε η στάση εργασίας

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Η αντίδραση του Αναγνωστόπουλου στην αναχώρηση της Λυδίας για τις Φλιππίνες

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 01:20