search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 05:50
MENU CLOSE

Λάρισα: Του ζήτησε να χωρίσουν και εκείνος την απήγαγε

12.10.2022 10:28
apagogi new

Δεν ήθελε να την αποχωριστεί με κανένα τρόπο. Δεν δεχόταν με τίποτα την απόφασή της για χωρισμό. Και αποφάσισε να την απαγάγει.

Ενώπιον του ανακριτή απολογείται σήμερα ένας 33χρονος στη Λάρισα για το αδίκημα της αρπαγής.

Σύμφωνα με το onlarissa όλα ξεκίνησαν όταν η 41χρονη πρώην σύντροφός του, του ζήτησε να χωρίσουν. Κάτι που δεν ήθελε ούτε να ακούσει ο 33χρονος.

Ετσι, σύμφωνα με τα όσα καταγγέλθηκαν στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας, προχθές στις 5 τα ξημερώματα με το αυτοκίνητό του, έκλεισε τον δρόμο στο αυτοκίνητο της 41χρονης Λαρισαίας, την ώρα που εκείνη πήγαινε στην εργασία της.

Με χρήση βίας και παρά τη θέλησή της, την ανάγκασε να επιβιβασθεί στο αυτοκίνητό του όπου και τη μετέφερε σε άγνωστη τοποθεσία κοντά σε χωριό του Δήμου Τεμπών. Μετά από την έντονη αντίδρασή της την επέστρεψε στη Λάρισα όπου και την άφησε ελεύθερη τελικά, μετά από ώρες.

Ο 33χρονος συνελήφθη ενώ βρισκόταν στο Αστυνομικό Τμήμα μετά από καβγά με τον 39χρονο αδελφό της 41χρονης και παραμένει κρατούμενος προκειμένου να απολογηθεί στον Ανακριτή, καθώς από τον Εισαγγελέα ασκήθηκε δίωξη σε βάρος του, για αρπαγή.

Ο 33χρονος, αρνείται την κατηγορία πως χρησιμοποίησε βία, ενώ ισχυρίζεται πως δεν άρπαξε την πρώην σύντροφό του, αλλά πως εκείνη με τη θέλησή της τον ακολούθησε στο αυτοκίνητό του.

Διαβάστε επίσης

Κανονικά κυκλοφορούν τα τρόλεϊ – Παράνομη κρίθηκε η στάση εργασίας

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Η αντίδραση του Αναγνωστόπουλου στην αναχώρηση της Λυδίας για τις Φλιππίνες

Κολωνός: «Ο 53χρονος της ζητούσε να φωτογραφίσει γυμνά τα αδέρφια της» λέει η γιαγιά της 12χρονης (video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 19:42