search
ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 11:31
MENU CLOSE

Ένταση στη Βουλή: Η Σακοράφα απέβαλε τον Πολάκη – «Εδώ δεν είναι το καφενείο του χωριού» (Video)

13.10.2022 16:58
polakis_new

Ένταση σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (13/10) στη Βουλή, ανάμεσα στην προεδρεύουσα Σοφία Σακοράφα και τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλο Πολάκη.

Η ένταση προκλήθηκε όταν ο Παύλος Πολάκης διαφώνησε με τις απαντήσεις που έδωσε ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης για την υπόθεση του βουλευτή της ΝΔ Κωνσταντίνου Μαραβέγια και άρχισε να φωνάζει, προκαλώντας την αντίδραση της Σοφίας Σακοράφα που προέδρευε της συνεδρίασης.

Η κ. Σακοράφα είπε στον κ. Πολάκη ότι δεν βρίσκεται στο καφενείο του χωριού αλλά στη Βουλή, και όταν ο κ. Πολάκης συνέχισε να διακόπτει, η προεδρεύουσα κάλεσε τη φρουρά να βγάλει το βουλευτή εκτός αίθουσας.

Ακολούθως, ο κ. Γεωργιάδης είπε ότι όντως άλλαξε ο νόμος προκειμένου να ενταχθούν και άλλοι Κωδικοί Αριθμοί Δραστηριότητας (ΚΑΔ), όπως των γηροκομείων και των κέντρων αποκατάστασης.

Όπως τόνισε, αυτό δεν έγινε για τον κ. Μαραβέγια, αλλά προκειμένου να μπουν περισσότεροι επιχειρηματίες στον αναπτυξιακό νόμο.

Δεν γνώριζα ότι η σύζυγος Μαραβέγια αιτήθηκε χρηματοδότησης, δεν γνώριζα καν το όνομά της, μέχρι την καταγγελία Πολάκη, είπε ο κ. Γεωργιάδης, προσθέτοντας ότι «ο κ. Πολάκης έχει μανία να μας βγάζει όλους κλέφτες».

Διαβάστε επίσης:

Οικονόμου: Ο Μίχος διεγράφη από τη ΝΔ όταν δημοσιοποιήθηκαν τα στοιχεία του – Κατάντια του ΣΥΡΙΖΑ τα υπονοούμενα για συγκάλυψη

Αγωγή Τσίπρα σε Κουρτάκη: Ψευδείς και συκοφαντικοί οι ισχυρισμοί του εκδότη σύμφωνα με το Δικαστήριο

Ηλιόπουλος σε Οικονόμου: Κατάντια είναι να μην δίνονται στη δημοσιότητα το ονόματα των παιδοβιαστών και να διακινούνται fake news

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 11:31