search
ΤΕΤΑΡΤΗ 22.05.2024 18:55
MENU CLOSE

Απαράδεκτη δήλωση του προέδρου ειδικών φρουρών: «Βάφτισε» την παιδεραστία… ελάττωμα

14.10.2022 16:30
ntoumas

Αντιδράσεις προκαλεί η δήλωση του προέδρου των ειδικών φρουρών, Βασίλη Ντούμα, σε πάνελ εκπομπής πως «το ελάττωμα αυτό της παιδεραστίας, της παιδοφιλίας… υπάρχει χρόνια».

Σε μια αδιανόητη προσπάθεια να μετατοπίσει τις ευθύνες για τους βιασμούς ανηλίκων από τους ίδιους τους δράστες των σεξουαλικών εγκλημάτων στις οικογένειες των θυμάτων, ο Βασίλης Ντούμας έφτασε στο σημείο να αποκαλέσει «ελάττωμα» την παιδεραστία.

Μιλώντας στο ΣΚΑΙ, ο πρόεδρος των ειδικών φρουρών εξέφρασε την εκτίμηση πως αυτό που πρωτίστως συμβαίνει στην συγκεκριμένη υπόθεση είναι πως κατακρημνίζεται ο θεσμός της οικογένειας.

Την ώρα που διαρρέουν πληροφορίες για εμπλοκή πολλών δεκάδων παιδοβιαστών – μεταξύ των οποίων ιερέας, πολιτικός και δημοσιογράφος – εκείνος επέμεινε να εστιάσει στη μητέρα, καθώς «το ελάττωμα υπάρχει χρόνια», αλλά η οικογένεια είναι εκείνη που πρέπει προστατεύει το παιδί.

Διαβάστε επίσης:

Κολωνός: «Έρχονται» νέα εντάλματα σύλληψης – Ποιος ο ρόλος άνδρα με το όνομα «Μιχάλης»

Καιρός: Συνεχίζεται η κακοκαιρία και το Σάββατο – Βελτίωση από το απόγευμα

Πρέβεζα: SOS από ιστιοφόρο με μετανάστες, σπεύδουν παραπλέοντα σκάφη και το Λιμενικό

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 22.05.2024 18:54