search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 19:19
MENU CLOSE

Λίνεκερ: «Γνωρίζω δύο ομοφυλόφιλους ποδοσφαιριστές – Να το αποκαλύψουν πριν το Μουντιάλ»

14.10.2022 19:57
lineker_new

Με το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ να πλησιάζει, ο παλαίμαχος Άγγλος επιθετικός, Γκάρι Λίνεκερ, εξέφρασε την στήριξή του προς τους ομοφυλόφιλους ποδοσφαιριστές.

Μάλιστα, τους καλεί να αποκαλύψουν τη σεξουαλική τους ταυτότητα και να στείλουν ένα ηχηρότατο μήνυμα, ενόψει Μουντιάλ του Κατάρ.

Να θυμίσουμε πως η ομοφυλοφιλία είναι παράνομη και τιμωρείται με επτά χρόνια φυλάκιση, στη χώρα που θα φιλοξενήσει το φετινό Παγκόσμιο Κύπελλο.

Ο 61χρονος άλλοτε επιθετικός των Λέστερ, Έβερτον και Μπαρτσελόνα, αποκάλυψε πως γνωρίζει δύο ποδοσφαιριστές που είναι ομοφυλόφιλοι, ενώ ρωτήθηκε γιατί οι περισσότεροι παίκτες αρνούνται να αποκαλύψουν τις σεξουαλικές τους προτιμήσεις.

Κατά τον 61χρονο βετεράνο ποδοσφαιριστή, αυτό συμβαίνει επειδή υπάρχει φόβος. «Φόβος για το άγνωστο, φαντάζομαι. Ίσως ανησυχούν για το τι μπορεί να σκέφτονται οι συμπαίκτες τους, αν και μάλλον το γνωρίζουν ήδη. Θα ήταν υπέροχο αν ο ένας ή και οι δύο έβγαιναν να το πουν. Θα ήταν καταπληκτικό. Γνωρίζω ότι κάποιοι ήταν πολύ κοντά και το σκέφτηκαν. Υπάρχει ένα ζευγάρι που ξέρω, αλλά προφανώς δεν είναι δική μου δουλειά να πω ποιοι είναι».

Συνεχίζοντας, ο Λίνεκερ ανέφερε: «Πάντα θα υπάρχουν μερικοί ηλίθιοι. Αλλά, είναι εύκολο για μένα να το πω, γιατί δεν είμαι σε αυτήν τη θέση. Σίγουρα, αν ήμουν μάνατζερ ενός μεγάλου ποδοσφαιριστή, αν ήξερα ότι ένας από τους παίκτες μου ήταν ομοφυλόφιλος, αν το ήξερα ακόμα κι αν ήταν κορυφαίος, θα του έλεγα να γίνει ο πρώτος που το αποκαλύπτει».

Διαβάστε επίσης:

Αλέξανδρος Νικολαΐδης: «Διεγνώσθη με μία πολύ σπάνια μορφή καρκίνου του πνεύμονα σε προχωρημένο ήδη στάδιο» λέει ο γιατρός του

Αλέξανδρος Νικολαΐδης: Το συγκλονιστικό αντίο της γυναίκας του – «Είμ’ εγώ που φωνάζω κι είμ’ εγώ που κλαίω…»

Αλέξανδρος Νικολαΐδης: Ξέσπασε σε κλάματα ο Παναγιώτης Στάθης – «Δεν μπορώ ρε παιδιά…» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 19:16