search
ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 17:53
MENU CLOSE

Οργή στον ΣΥΡΙΖΑ για τα fake news της Ν.Δ. περί παιδοβιαστών

14.10.2022 15:47
michos_kentriki_33_new

Έξαλλοι είναι στον ΣΥΡΙΖΑ με την προσπάθεια από το γαλάζιο στρατόπεδο να στήσουν ένα «χυδαίο αφήγημα», όπως λένε, εις βάρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης σε σχέση με τις ποινές για τον βιασμό.

Η νεοδημοκρατική ταυτότητα του 53χρονου παιδοβιαστή, την οποία κραδαίνει ο ΣΥΡΙΖΑ αξιώνοντας να μην αποτελέσει αιτία για συγκάλυψη, έχει προκαλέσει έντονη αντιπαράθεση με τη Ν.Δ., η οποία φαίνεται να αντιδρά εξαπολύοντας κατηγορίες περί ελάφρυνσης των ποινών για τον βιασμό επί ημερών ΣΥΡΙΖΑ.

Στην Κουμουνδούρου μιλούν για «πανικό» της Ν.Δ. και χαρακτηρίζουν «λάσπη» και «ψέματα» ισχυρισμούς ότι «δήθεν ο παιδοβιασμός ήταν πλημμέλημα επί ΣΥΡΙΖΑ». Είναι ψέμα, λένε κομματικές πηγές. «Ο βιασμός ήταν πάντα και παραμένει κακούργημα».

Μάλιστα έχει προκαλέσει ιδιαίτερη εντύπωση και αρνητική έκπληξη το ότι «μπροστάρης» των σχετικών επιθέσεων  εμφανίστηκε ο Γιώργος Κουμουτσάκος. «Σε θεωρούσαμε σοβαρό, ντροπή, δεν το περίμενα από σένα» ήταν η – ενδεικτική – αποστροφή του τομεάρχη Εσωτερικών Κώστα Ζαχαριάδη στο Twitter.

Σημειώνεται ότι ο βουλευτής της Ν.Δ. τη μία αναγκάστηκε να διαγράψει τουίτ και την άλλη, όταν επανήλθε για να πει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ καταψήφισε διάταξη του ποινικού κώδικα για την αυστηροποίηση της ποινής στον βιασμό, διαψεύστηκε από τον υπουργό Εσωτερικών Μάκη Βορίδη, ο οποίος διευκρίνισε ότι δεν ισχύει, αντιθέτως επιβεβαίωσε πως ο ΣΥΡΙΖΑ υπερψήφισε την συγκεκριμένη διάταξη.

Περαιτέρω η Κουμουνδούρου διευκρινίζει πως «η αυστηροποίηση της ποινής για τον βιασμό ανηλίκου (μόνο ισόβια, άρθρο 71 Ν. 4855/2021) ψηφίστηκε ομόφωνα απ’ όλα τα κόμματα (Πρακτικά Βουλής, Συν. ΚΒ, 11.11.2021, σελ. 1794)». Σημειώνει δε ότι «τα απανωτά ψεύδη του κ. Κουμουτσάκου και άλλων στελεχών της Ν.Δ. είναι πολιτική αθλιότητα» και διαμηνύει ότι «η λάσπη δεν θα γίνει ανεκτή απ’ αυτούς που έχουν λερωμένη τη φωλιά τους και αναζητούν απεγνωσμένα αντιπερισπασμούς».

Διαβάστε επίσης:

Ο Τσίπρας, ο Μητσοτάκης και το σύνθημα

Βουλή: Η «τούμπα» της Σοφίας Βούλτεψη και η αντίδραση Τσίπρα (video)

Μετά τους γυμναστές και οι διαιτολόγοι καταγγέλλουν την «γυμνάστρια του Άδωνι Γεωργιάδη» 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 17:53