search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 11:57
MENU CLOSE

Μήνυμα συγκίνησης από Μουρούτσο για τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη: «Υποκλίνομαι στο μεγαλείο της ψυχής σου»

16.10.2022 11:40
Alexandros Nikolaidis_new

Μία πολύ δύσκολη στιγμή βίωσε χθες ο Μιχάλης Μουρούτσος όπως τόσοι και τόσοι φίλοι και συγγενείς του Αλέξανδρου Νικολαΐδη που συγκεντρώθηκαν για να πουν το τελευταίο αντίο στον Αλέξανδρο Νικολαΐδη.

Ο Μουρούτσος χθες, συνόδευσε τη σορό του καλού του φίλου στην τελευταία του κατοικία κρατώντας τα δύο αργυρά ολυμπιακά μετάλλια που είχε κατακτήσει ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης και τα οποία, όπως ήταν η τελευταία του επιθυμία, θα διατεθούν για να σωθούν παιδικές ψυχές που πάσχουν από καρκίνο.

Ο Μιχάλης Μουρούτσος, ανέβασε μία δική του φωτογραφία από την κηδεία του Αλέξανδρου Νικολαΐδη που έγινε χθες (15/10) στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης στην οποία απεικονίζεται να κρατάει τα μετάλλια. Και με αυτή τη φωτογραφία έγραψε στη λεζάντα ένα σπαρακτικό μήνυμα που ραγίζει καρδιές:

«Ακόμη δεν μπορώ να συνειδητοποιήσω ότι ήρθαμε χτες, τόσοι μα τόσοι άνθρωποι να σου πούμε το τελευταίο αντίο. Θέλω να ξέρεις ότι ήταν μεγάλη μου τιμή να κρατήσω τα ολυμπιακά σου μετάλλια συνοδευόμενος από τις φίλες μας και Ολυμπιονίκες, Αρετή Αθανασοπούλου και Ελλη Μυστακίδου. Έτρεμαν τα πόδια μου και είχαν κοπεί τα χέρια μου. Φαντάζομαι και τα κορίτσια θα ένιωσαν κάτι ανάλογο. Μεγάλο το βάρος αυτών των μεταλλίων. Μου θύμισε ποσό κόπο, πόνο, χρόνο και ιδρώτα έχεις θυσιάσει για να σηκώσεις την Ελλάδα μας ψηλά. Ελπίζω να χαμογέλασες βλέποντάς μας. Είμαστε πολύ υπερήφανοι για σένα. Και δεν μιλάω μόνο για τις διακρίσεις σου. Μιλάω κυρίως για την στάση ζωής που είχες και για την κληρονομιά που αφήνεις πίσω σου. Υποκλίνομαι στο μεγαλείο της ψυχής σου. Δεν ξέρω αν εκεί στον ουρανό υπάρχουν τείχη για να γκρεμίσουν… είμαι σίγουρος όμως ότι η γειτονιά των αγγέλων θα ανοίξει διάπλατα τις πόρτες για να περάσει ένας υπέροχος άνθρωπος».

Διαβάστε επίσης:

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: «Έρχονταν “επώνυμοι”, αγκαλιάζονταν με τον 53χρονο, έπαιρναν το παιδί κι εξαφανίζονταν» (Video)

Κακοκαιρία στην Κρήτη: Σήμερα η κηδεία του 50χρονου που παρασύρθηκε από τα νερά στην Αγία Πελαγία

Πρόεδρος Συνοριοφυλακών για γυμνούς μετανάστες στον Έβρο: Δεν έχουμε ξαναδεί κάτι τόσο απάνθρωπο και εξευτελιστικό

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 11:57