search
ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 08:49
MENU CLOSE

Παρίσι: Θρίλερ με το πτώμα της 12χρονης που βρέθηκε στη βαλίτσα – Τα μυστηριώδη νούμερα στο κορμί της (video)

17.10.2022 08:34
lola_paris

Ένα θρίλερ βρίσκεται σε εξέλιξη στο Παρίσι, όπου ένα 12χρονο κορίτσι, η Λόλα, βρέθηκε νεκρό σε μια βαλίτσα.

Το θύμα είχε τραύματα στον λαιμό, ενώ ένα παράξενο στοιχείο στην υπόθεση προκαλεί ανατριχίλα: οι αριθμοί 1 και 0 είχαν «μαρκαριστεί» στο κορμάκι της, σύμφωνα με τις αρχές.

Τα χέρια και τα πόδια του παιδιού, ήταν δεμένα με ταινία όπως μεταδίδουν Fox News και Independent και αιτία θανάτου θεωρείται η ασφυξία.

Τουλάχιστον τέσσερις άνθρωποι έχουν ανακριθεί για την υπόθεση, ανάμεσα τους και ο άστεγος που εντόπισε τη βαλίτσα όμως μέχρι στιγμής δεν έχουν ανακοινωθεί συλλήψεις.

Οι γονείς του κοριτσιού ειδοποίησαν την αστυνομία ότι η κόρη τους δεν επέστρεψε σπίτι μετά το σχολείο στη γαλλική πρωτεύουσα την Παρασκευή.

Η ύποπτη, το βίντεο και τα σενάρια σατανισμού

Ο πατέρας της Λόλας θυρωρός στην πολυκατοικία που διέμεναν στο υπόγειό της έψαξε λεπτό προς λεπτό όλα τα βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας.

Σε ένα από αυτά είδε ότι η κόρη του μπήκε στην πολυκατοικία το απόγευμα της Παρασκευής μαζί με μια νεαρή κοπέλα. Λίγο αργότερα η κοπέλα βγήκε μόνη της μεταφέροντας με δυσκολία ένα μπαούλο.

Αυτόπτες μάρτυρες θυμούνται τη σκηνή και περιγράφουν τη συμπεριφορά της ως αλλοπρόσαλλη. «Είδαν μία γυναίκα νευρική που ήθελε βοήθεια για να φορτώσει στο αυτοκίνητό της ένα τεράστιο πλαστικό μπαούλο» είπε αυτόπτης μάρτυρας

Οι αστυνομικοί βρήκαν αργότερα ίχνη απαγωγής στο υπόγειο του κτιρίου.

Τα στοιχεία που συνθέτουν την υπόθεση δημιουργούν δεκάδες ερωτήματα και μοιάζουν με ταινία τρόμου, ενώ οι αρχές δεν αποκλείουν ακόμα και το σενάριο σατανιστών….

Διαβάστε επίσης:

Βρετανία: Βουλευτές των Τόρις θα προσπαθήσουν να ρίξουν τη Λιζ Τρας, λέει η Daily Mail

Ουκρανία: Σφοδρές μάχες γύρω από τις πόλεις Σολεντάρ και Μπαχμούτ στο Ντονμπάς

Μπάιντεν: «Μεθοδική» επανεκτίμηση της σχέσης με την Σαουδική Αραβία – Δεν θα συναντήσει τον Μπιν Σαλμάν στην Σύνοδο της G20

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 08:49