search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 23:38
MENU CLOSE

Αγρίνιο: Οι ζωγραφιές ενός 4χρονου οδήγησαν στην αποκάλυψη της σεξουαλικής του κακοποίησης (Photo/Video)

19.10.2022 12:25
paidaki new

Πίσω από τις κλειστές πόρτες συμβαίνουν πολλές φορές τα χειρότερα εγκλήματα. Αυτό συνέβη και στο Αγρίνιο.

Οι ζωγραφιές ενός 4χρονου παιδιου «θορύβησαν» τον πατέρα του, ο οποίος αποφάσισε να τις πάει σε έναν ψυχολόγο. Και έτσι αποκαλύφθηκε ένα φρικτό έγκλημα ασέλγειας ενός 4χρονου αγοριού για το οποίο κατηγορείται ένας 28χρονος, στο Αγρίνιο

Σύμφωνα λοιπόν με τα μέχρι τώρα στοιχεία, ο 28χρονος ποδοσφαιριστής Γ’ Εθνικής Δημήτρης Κραβαρίτης, κατηγορείται ότι ασελγούσε στο μόλις τεσσάρων χρονών παιδί, όταν ήταν φαντάρος σε κοντινή περιοχή. Ο 28χρονος συνήθιζε να επισκέπτεται συχνά τη μητέρα του στο σπίτι του αγοριού, στο οποίο η τελευταία δούλευε ως νταντά του.

Το χειρότερο είναι ότι όταν η μητέρα του ανακάλυψε τις αποτρόπαιες πράξεις για τις οποίες κατηγορείται ο γιος της, όχι μόνον τις συγκάλυπτε, αλλά του επέτρεπε να τις διαπράττει κατ’ έξακολούθηση.

Κραυγή βοήθειας του παιδιου η ζωγραφιά του

Οι γονείς του τετράχρονου υποψιάστηκαν πως κάτι δεν πήγαινε καλά όταν διαπίστωσαν αλλαγή στη συμπεριφορά του, αλλά και όταν είδαν τις ζωγραφιές του.

Ενας ειδικός εξήγησε στους εμβρόνητους γονείς ότι αυτές αποτελούσαν απόδειξη ότι κάτι κακό είχε συμβεί στο παιδί.

Ήταν καλοκαίρι του 2021 όταν ο πατέρας του παιδιού κατήγγειλε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αγρινίου την 52χρονη, τότε, γυναίκα και τον γιο της για κακοποίηση του τετράχρονου γιου του.

Η συμβολή της Μπεκατώρου

Η σοκαριστική υπόθεση είχε έρθει στο φως της δημοσιότητας στις αρχές του 2022 από την Ολυμπιονίκη Σοφία Μπεκατώρου στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας #MeNow_MeToo, κατά της σεξουαλικής βίας στην Ελλάδα.

Σε βάρος του νεαρού ασκήθηκε ποινική δίωξη, για το αδίκημα της διενέργειας γενετήσιων πράξεων με πρόσωπο που δεν συμπλήρωσε τα δώδεκα έτη κατ’ εξακολούθηση.

Διαβάστε επίσης

Προειδοποίηση ΕΟΦ για ιστοσελίδα που πουλάει «μαϊμού» χάπια viagra

Κρήτη: Σταματούσε γυναίκες στον δρόμο και τους έδειχνε τα γεννητικά του όργανα

Τραγωδία στην Πατρών – Κορίνθου: Δύο νεκροί και μία τραυματίας σε φρικτό τροχαίο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 23:35